Castellano

Benidorm Supercampió de ratlles

Benidorm Supercampió de ratlles

  El carrerMajor de Relleu acollia ahir per la vesprada la III edició de la Supercopa de les modalitats de ratlles, després de les celebrades el 2017 a pedreguer i el 2018 a Poble Nou de Benitatxell.

  A esta cita arribaven les formacions de Top Recambios Castell de Castells i de CPV Benidorm, els primers, com a campions recentment de la lliga de perxa, i els de la Marina Baixa, com a flamants campions de la lliga de llargues passada.

  La partida arrancà amb un més que sorprenent avantatge en el marcador fins posar un 5 a 0 per als de Benidorm, que s’havien adaptat al carrer molt més ràpidament que els seus rivals. Arribava la reacció de l’equip de Castells, capitanejats per gran jugador com és Ferrer de Llíber, però l’avantatge inicial va marcar el desenvolupament de la resta de partida. Havia plantejat una partida molt seriosa la formació de Benidorm, que jugava amb Jose Luis, Juan, Vicent, Navarro i Paco, mentre que per Castells s’alineaven Ferrer, Jose Luis, Quique, Saoro i Francisco. Finalment, s’imposaven els benidormers pel resultat de 10 a 6 davant un nombrós grup d’aficionats que van crear un gran ambient.

  Vàren lliurar els trofeus Santiago Cantó, alcalde de Relleu, José Daniel Sanjuán, President de la Federació de Pilota i Vicent Molines, Vicepresident de la Federació i encarregat de l’àrea de ratlles.

  Tot seguit a la Supercopa va tindre lloc, a l’Ajuntament de Relleu l’assemblea anual on es donava forma a les lligues de 2019.  

  Pujar