Castellano

Benidorm - Parcent, partida la jornada en el Diputació d'Alacant

Benidorm - Parcent, partida la jornada en el Diputació d'Alacant

    L’onzena jornada de les lligues de llargues i palma tindrà lloc este cap de setmana amb la disputa, de soles dues partides en la màxima categoria i tres en la lliga de palma.

    Pel que fa la lliga de llargues, la partida més interessant serà la de Benidorm davant Parcent, que es disputarà el pròxim diumenge a les 17.00 hores al Palau d’Esports l’Illa de Benidorm. Actualment estos dos equips són segon i primer respectivament, però separats ja per 7 punts. L’altra partida que es disputarà en esta categoria es la que enfrontarà a les formacions de Mutxamel i Xixona, els torroners en lluita per assolir la quarta posició. Les partides Sella-Murla i El Campello-Sant Vicent es suspendran per falta de carrer per poder jugar.

    La primera categoria de palma, també tindrà una partida suspessa, la de Sella B-Orba, pel mateix motiu que la de llargues. La formació líder, la de Relleu, rebrà a casa a l’equip de Benidorm. Laguar, que és segon ara mateix, visitarà el carrer de Murla, mentre Calp jugarà a casa davant Sella A.

    Pujar