Castellano

Les Festes del Poble 2017 presenten programa i camiseta

 Les Festes del Poble 2017 presenten programa i camiseta
  MÉS FOTOS
   Les Festes del Poble 2017 presenten programa i camiseta - (foto 2)

  El hall de l’Ajuntament va acollir ahir la presentació del programa de les Festes del Poble 2017 i la camiseta, que es podrà comprar a partir del 14 de setembre, amb el cartell guanyador del concurs obra del murcià Rubén Lucas. En la presentació va estar la guanyadora a la millor obra local, Sílvia Vizcaíno i el regidor Marcos Haro que va donar les gràcies a tots els col·lectius locals per col·laborar en fer possible «un programa complet, divers i atractiu».

  Els actes van començar diumenge passat amb l’inici del campionat de truc que culminarà dissabte 16 de setembre. Abans hauran passat moltes coses: la IV Cursa Popular, demà dissabte; el Memorial Pere Ciscar al camp de futbol dilluns 11; la IX Marxa Saludable en col·laboració amb l’Associació de Dones dijous 14; o els campionats de FIFA i el XVIII concert de festes dels Dolçainers i Tabaleters, divendres 15, que a partir de mitjanit viurà el VIII Bellrock amb l’actuació dels grups locals Asptropejats i Prozak Soup en companyia d’Smoking Souls.

  L’endemà dissabte, festa dels jubilats, arriba una de les grans novetats: el primer showroom al carrer i Pop up familiar que d’onze del matí a huit de la vesprada oferirà tot tipus de tallers, xarrades i activitats. L’endemà diumenge pel matí se celebrarà una trobada de vehicles antics i motos clàssiques. Dilluns 18 serà la festa de les dones i dimarts la dels joves. I dimecres a les 10:30 el Tio de la Porra i els Pedacets prendran els carrers de Bellreguard per a anunciar que les festes han arribat.

  El 21 de setembre, Sant Miquel, entraran en acció els moros i cristians amb el seu pregó. L’endemà, festa del Crist, hi haurà ambaixada mora a les 13:30 i cristiana a les 22:30. I, finalment, dissabte 23 de setembre a les 18 hores començarà l’entrada de Moros i Cristians, una de les millor de la Safor i que es podrà seguir en directe per televisió.  L’endemà, per a culminar vint dies d’activitat, el protagonisme serà per a les danses amb un taller pel matí la V Dansada de vesprada.

  Pujar