Castellano

El col·legi de Bellreguard estrena el nou magatzem construït amb fons del pla Edificant

El col·legi de Bellreguard estrena el nou magatzem construït amb fons del pla Edificant
  MÉS FOTOS
  El col·legi de Bellreguard estrena el nou magatzem construït amb fons del pla Edificant - (foto 2)
  El col·legi de Bellreguard estrena el nou magatzem construït amb fons del pla Edificant - (foto 3)

  El col·legi públic Gregori Mayans i Ciscar de Bellreguard compta ja amb el nou magatzem que, com altres importants actuacions en infrastructures educatives dutes a terme en els darrers mesos, ha pogut construir l’Ajuntament tant gràcies al programa Edificant de la Conselleria d’Educació, com amb fons propis.

  Pel que fa al nou magatzem, forma part del projecte assumit per l’Ajuntament de Bellreguard en el marc de l’esmentat pla Edificant. La delegació de competències que en el seu dia va fer la Generalitat a petició del municipi va permetre, a més, dur a terme una altra obra que ja es va estrenar per al començament del curs: la construcció d’una pèrgola metàl·lica que connecta ara els edificis d’Infantil i de Primària, de manera que el trànsit de l’alumnat i el professorat entre ambdós immobles no es veja afectat en dies de pluja. La inversió conjunta de les dos obres de l’Edificant -el magatzem i la pèrgola- arriba als 86.912,36 euros.

  Amb el magatzem, el col·legi atén una reivindicació d’anys “i es demostra el compromís de l’equip de govern amb el centre”, segons el regidor d’Educació, Jaume Borràs. De fet, ha afegit, “la millora de la qualitat de l’ensenyament està en el centre de les polítiques municipals, com ha quedat palés en les diferents actuacions desenvolupades tant al col·legi com a l’IES Joan Fuster o a l’Escoleta”.

  El nou magatzem del CEIP Gregori Mayans i Ciscar resol els greus problemes que el centre arrossegava des de fa anys per donar cabuda a material de diferent tipus. “Era una vella reivindicació des de finals de la legislatura passada”, recorda el director del centre, Lluís Miquel Gómez, ja que “quasi des de la construcció del col·legi s’havia anant acabant l’espai disponible per emmagatzemar”.

  Amb els seus 50 metres quadrats de superfície, el nou magatzem ha incorporat a més “totes les peticions que ha anat fent el centre des que es va redactar el projecte, destaca Gómez agraint “l’esforç” i la bona disposició trobada en l’Ajuntament. Entre elles, la incorporació de finestres per a la ventilació, o d’una porta ampla que permeta l’entrada de vehicles, il·luminació o un banc de treball. “Tot s’ha complit” conforme demanava el col·legi, ha afegit.

  Pujar