Castellano

Bellreguard regularitza el servei d’aigua després de la seua municipalització

    Posar ordre en la gestió del servei d’abastiment d’aigua potable, una vegada que, des del passat 1 de juliol, l’Auntament de Bellreguard s’ha fet càrrec del mateix gràcies a la seua remunicipalització. Eixe és l’objectiu de les dos mesures que es van aprobar en el darrer plenari municipa: el nou Reglament del Servei Municipal d’Aigua Potable i Sanejament, per una banda; i el conveni amb l’Ajuntament de Guardamar de la Safor per a la gestió del pou Marjals, per una altra.

    Amb aquests dos documents aprovats pel plenari, “li donem cos legal a la remunicipalització del servei”, va explicar l’alcalde, Àlex Ruiz. El nou reglament, que estableix les obligacions i drets tant de l’Ajuntament com dels usuaris, ve a actualitzar l’anterior, redactat fa ja quasi 25 anys i, per tant, totalment desfasat.

    Quant al conveni amb Guardarmar, lliga a les dos administracions locals en la gestió del pou Marjals i, el que és també important, estableix el seu compromís en la realització de les inversions necessàries, com ara un nou dipòsit “que tenim previst emprendre i per al qual ja hem sol·licitat una ajuda a la Diputació de València”, va afegir Ruiz.

    Pujar