Castellano

Bellreguard recorda Miguel Hernández amb un espectacle que uneix música i poesia

Bellreguard recorda Miguel Hernández amb un espectacle que uneix música i poesia
  • Amb la participació de l’Agrupació Artístic-Musical ‘Santa Cecília’, els actors Víctor Palmero i Eduard Costa, i la veu en off d’Emilio Gutiérrez Caba

Bellreguard retrà homenatge al poeta Miguel Hernández amb un espectacle musical i poètic escrit pel compositor Eduard Costa amb motiu del 75 aniversari de la mort de l'escriptor oriolà. Serà un concert especial a càrrec de l’Agrupació Artístic-Musical de Bellreguard, en el qual s'escenificaran les últimes hores de la vida de l'escriptor, amb la participació dels actors Víctor Palmero i Eduard Costa, i la veu en off d'Emilio Gutiérrez Caba.

Aquest homenatge a Miguel Hernández que organitza l’àrea de Cultura Democràtica de l’Ajuntament tindrà lloc a la Casa de Cultura el 24 de març, a partir de les 20 hores. Les entrades, al preu de 5 euros, es poden adquirir a la secció de Botiga del web de l'Ajuntament de Bellreguard: https://web.bellreguard.net/botiga/.

El personatge de Miguel Henàndez serà interpretat pel consagrat actor d'Onda (Castelló) Víctor Palmero, i l'ontinyentí Eduard Costa encarna al pare Agustín, a més de ser el director artístic de l'espectacle. La direcció musical corre a càrrec del director titular de l'Agrupació Artístic-Musical 'Santa Cecília' de Bellreguard, Eugenio Llopis Román.

'El último poema de Miguel Hernández' pujarà a escena a Bellreguard només quatre dies abans de complir-se el 81 aniversari de la mort del poeta, un referent de les lletres i de la lluita antifeixista que va patir la repressió del franquisme.

Pujar