1 d’octubre de 2020 1/10/20

Tres minuts de silenci pel atemptat a Barcelona

Tres minuts de silenci pel atemptat a Barcelona - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Tres minuts de silenci pel atemptat a Barcelona - (foto 2)
  Tres minuts de silenci pel atemptat a Barcelona - (foto 3)

  Alzira ha condemnat el brutal atemptat de Barcelona i ha mostrat la seua solidaritat amb les víctimes i les seues famílies, guardant tres minuts de silenci a les portes de l'ajuntament. Les banderes del consistori onejaran tres dies a mig asta.

  Amb este acte queda patent la ferma condemna davant l'atemptat de Barcelona que ha costat la vida a tretze persones i ha deixat ferides a més de cent.

  La corporació municipal, encapçalada per l'alcalde en funcions Albert Furió i per la vicealcaldessa Isabel Aguilar, junt a un important número de treballadors de l'Ajuntament, així com ciutadans que s'han sumat a la protesta, han mostrat amb este acte la indignació per l'àtac terrorista convençuts que els valors d'igualtat, legalitat i fraternitat són l'única garantia de convivència.

  Cal seguir confiant amb la llei i en el sistema democràtic, reiterant el convenciment que només el diàleg podrà acabar amb estos episodis d'horror.

  Després dels tres minuts de silenci Joan Carles Bella i el seu fill Carles, membres de la Societat Musical d'Alzira, han interpretat a la guitarra i violí la cançó "Que tingam sort", de Lluís LLach.

  Pujar