elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Els treballs de les exhumacions de la fossa mausoleu d'Alzira, siguixen la programació protocol·litzada

Els treballs de les exhumacions de la fossa mausoleu d'Alzira, siguixen la programació protocol·litzada
  MÉS FOTOS
  Els treballs de les exhumacions de la fossa mausoleu d'Alzira, siguixen la programació protocol·litzada - (foto 2)
  Els treballs de les exhumacions de la fossa mausoleu d'Alzira, siguixen la programació protocol·litzada - (foto 3)

  El regidor en funcions Fernando Pascual, responsable de l'àrea de Serveis Urbans, ha realitzat una visita al cementeri municipal per a supervisar l'exhumació dels cadàvers trobats en la fossa mausoleu on van ser depositats les restes de les víctimes de la repressió durant la dictadura franquista.

  L'objectiu de la visita del regidor Pascual és assegurar que el procés d'exhumació es duga a terme de manera adequada, respectant els protocols establits i garantint el màxim respecte a la memòria de les víctimes i a les seues famílies.

  L'exhumació de les restes humanes trobades en la fossa és un pas important en la cerca de la veritat, la justícia i la reparació històrica per a totes aquelles persones que van patir la violència i la repressió durant aquell fosc període de la nostra història.

  El regidor Pascual ha expressat el seu compromís personal i el de l'Ajuntament a col·laborar amb els experts forenses, organitzacions de drets humans i familiars de les víctimes per a assegurar que es realitze un procés rigorós i transparent.

  A més, el regidor ha reiterat la importància de preservar la memòria històrica i promoure la reconciliació en la nostra societat. Aquesta exhumació i les accions que es duguen a terme a partir d'ella són fonamentals per a construir un futur basat en la veritat, la justícia i el respecte als drets humans.

  Pujar