elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La regidoria d’Agricultura d'Alzira participa en l’assemblea d’AVA ASAJA

La regidoria d’Agricultura d'Alzira participa en l’assemblea d’AVA ASAJA
  MÉS FOTOS
  La regidoria d’Agricultura d'Alzira participa en l’assemblea d’AVA ASAJA - (foto 2)

  L'Associació Valenciana d'Agricultors, AVA ASAJA Alzira, va celebrar ahir la seua Assemblea Ordinària a la Casa de la Cultura d’Alzira.

  Pepe España, president local de l’entitat, seguint l'Ordre del dia, va presentar el resultat de l'exercici econòmic 2023 i el pressupost del present any per a la seua aprovació. En l'informe del president es va explicar als associats les activitats i gestions dutes a terme durant l'any 2023.

  El vicepresident segon de AVA ASAJA, Bernardo Ferrer, va informar del Balanç Agrari 2023, destacant les noves obligacions de la PAC, el Quadern Digital i les reivindicacions polítiques mes importants del sector, davant les respectives Administracions Comunitàries, Nacionals i a Brussel·les.

  Per la seua banda, el segon Tinent d'Alcalde i Regidor d'Agricultura i Serveis per a la Ciutat d'Alzira, Enrique Montalvá, va informar dels acords adoptats en el Consell Agrari Municipal i va explicar les últimes accions en matèria de camins, seguretat rural i danys produïts pels porcs senglars. Així mateix va informar als assistents de les diferents accions que es duran a terme durant els pròxims mesos em matèria d’agricultura.

  Pujar