elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Es presenten les bases dels Premis d’Innovació Educativa d'Alzira

Es presenten les bases dels Premis d’Innovació Educativa d'Alzira

  L’Ajuntament d’Alzira ha presentat ja les bases dels Premis d’Innovació Educativa Ciutat d’Alzira, uns guardons que arriben a la 23a edició i que volen reconèixer i estimular l’experimentació educativa que cada dia es porta a terme a les aules.

  Continuant amb la tasca encetada per l'Ajuntament d'Alzira, des de les regidories d’Educació i de Cultura, i amb la col·laboració de la Fundació Bromera per al Foment de la Lectura i Edicions Bromera es convoquem els següents premis:

  Enguany es convoquen els premis d’Experiència d’Innovació Educativa en tres categories, cadascuna d’elles amb un primer premi de 800 euros: educació infantil i primària, educació secundària i la tercera categoria d’educació especial, ensenyament d’adults i ensenyaments especialitzats. 

  A esta convocatòria poden presentar-se tant personal docent tant de manera individual com en equip i també col•lectius de mares i pares. Es tracta de presentar projectes realitzats en els últims dos cursos que potencien la creativitat de l’alumnat, el tractament i la difusió de l’educació en valors i al participació en societat.  La regidora d’Educació i infància, Maria Calvo anima els centres a presentar iniciatives.

  “Els premis d’Innovació Educativa van nàixer com un estímul indubtable a l’experimentació educativa que dia a dia es porta a cap a les aules de les nostres escoles i instituts. Des de la Regidoria d’Educació,  volem donar suport a la tasca, sovint silenciosa, de molts professors i professores decidits a millorar l’ensenyament i la formació de les nostres generacions futures” ha explicat la regidora d’educació Maria Calvo.

  D’altra banda també es convoca la setzena edició del premi d’experiències de foment de la lectura amb l’organització de la regidoria de Cultura i la col•laboració de la Fundació Bromera i Edicions Bromera, amb l’objectiu de difondre projectes que impulsen i estimulen la lectura i li donen importància.

  Els projectes s’han de presentar des de l’1 de setembre fins al 29 d’octubre.

  Pujar