9 de desembre de 2019 9/12/19

El Nítida Alzira blinda el Palau d'Esports (5-2)

El Nítida Alzira blinda el Palau d'Esports (5-2) - (foto 1)

  El Nítida Alzira continua sense deixar escapar cap punt en el Palau d'Esports. Els de Braulio Correal varen mantenir la condició d'equip imbatut com a local després de guanyar per 5 gols a 2 al Juventud del Círculo de Burgos en el pavelló alzireny, amb remuntada inclosa.

  Tot i que els tres punts es quedaren a casa, fou l'equip burgalés l'encarregat d'obrir el marcador quan encara no s'havia complit un minut de partit, amb un gol en pròpia porta -segons l'acta del partit- que poc es celebra, ja que el baló isqué escopit de la xarxa despertant dubtes en jugadors i aficionats. Aquest 0-1 donà confiança a l'equip visitant, que es va trobar a gust en la fusta en els primers instants, i fins i tot va aconseguir fer el segon gol per mitjà de David Rodríguez.

  La jugada no fou dolenta pel gol solament, sinó que a més a més el porter del Nítida Alzira, Álvaro Llopis, es va haver de retirar lesionat deixant el seu lloc a l'alzireny Víctor Torres. A mesura que passaren els minuts, el conjunt riberenc guanyà terreny i, amb el suport de la graderia, aconseguiren remuntar el partit abans del descans.

  Primer acurtà distàncies Rafa Ara dirigint a dins la porteria una assistència de Xusi; un minut després, Molo empatava amb un tir des de l'esquerra que es colà per l'escaire i, per a consolidar el canvi de guió, Carlos Carreras finalitzava amb un encert una llarguíssima possessió dels locals.

  Després del descans, el partit es tornà a equilibrar, amb els dos equips buscant la porteria contrària, però sense massa sort. Superat l'equador del partit, unes mans claríssimes d'un jugador visitant dins l'àrea es convertiren en penal. Des dels 5 metres, Xavi López no fallà i augmentà l'avantatge a dues dianes. Immediatament després, Pau Bellés rematava en el segon pal un baló servit per Xusi.

  Els Círculo de Burgos ho intentà amb porter jugador quan encara restaven set minuts per al final del partit, però la sòlida defensa del Nítida Alzira evità qualsevol mena d'esglai. Els tres punts es quedaren a casa, amb la condició d'imbatut intacta. El Nítida Alzira ja suma 18 punts i continua quart en la classificació després de vuit jornades.

  ocultar
  El Nítida Alzira blinda el Palau d'Esports (5-2)
  Pujar