elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament demana col·laboració a la Confederació Hidrogràfica del Xúquer per a netejar les restes de les pluges

L'Ajuntament demana col·laboració a la Confederació Hidrogràfica del Xúquer per a netejar les restes de les pluges
  MÉS FOTOS
  L'Ajuntament demana col·laboració a la Confederació Hidrogràfica del Xúquer per a netejar les restes de les pluges - (foto 2)
  L'Ajuntament demana col·laboració a la Confederació Hidrogràfica del Xúquer per a netejar les restes de les pluges - (foto 3)

  Després de l'episodi de pluges torrencials dels passats dies 18 i 19 de desembre, molts dels llits que discorren per Alzira han quedat coberts per barreres de canyes i troncs d'arbres morts.

  Per tal de recuperar el més prompte possible la normalitat i previndre possibles nous episodis, l'Ajuntament d'Alzira ha sol·licitat a la Confederació Hidrogràfica del Xúquer com a l'administració competent en esta matèria la seua col·laboració.

  Concretament, la petició diu que, amb caràcter urgent, s'envien els mitjans humans i materials necessaris per a deixar en un estat adequat els punts afectats i aquells que els tècnics de ambdós administracions puguen determinar.

  Al mateix temps, els tècnics del departament municipal de Medi Ambient estan treballant en l'avaluació dels danys produïts a les infraestructures per tal d'enviar-los a Conselleria el més aviat possible.

  Pujar