elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L’Ajuntament d’Alzira reuneix al sector agrari i els cossos de seguretat per tal d’establir protocols que eviten els robatoris al camp

L’Ajuntament d’Alzira reuneix al sector agrari i els cossos de seguretat per tal d’establir protocols que eviten els robatoris al camp
  MÉS FOTOS
  L’Ajuntament d’Alzira reuneix al sector agrari i els cossos de seguretat per tal d’establir protocols que eviten els robatoris al camp - (foto 2)
  L’Ajuntament d’Alzira reuneix al sector agrari i els cossos de seguretat per tal d’establir protocols que eviten els robatoris al camp - (foto 3)
  L’Ajuntament d’Alzira reuneix al sector agrari i els cossos de seguretat per tal d’establir protocols que eviten els robatoris al camp - (foto 4)

  Ahir, dilluns es va celebrar una reunió amb tots els sectors implicats per a millorar la seguretat en el camp, representants de la Cooperativa Alzicoop, la Séquia Real del Xúquer, AVA-ASAJA i representants de motors de reg.

  Per part de l'Ajuntament han assistit l'alcalde d'Alzira, Alfons Domínguez, la regidora de Seguretat, Gemma Alós i el regidor d'Agricultura, Enrique Montalvá. Per últim també van estar presents a la reunió els comissaris de la Policia Nacional i la Policia Local i l'inspector de seguretat ciutadana i tècnics municipals.

  S'han tractat temes d'interés per part del sector agrícola per a millorar la seguretat en el camp, la comunicació, coordinació i la col·laboració de tots per a aconseguir una major eficàcia per tal d’evitar els robatoris que es produeixen, sobretot, en la temporada de collita que ara s’acosta.

  En esta reunió també s'ha comunicat que estan pendents reunions amb la Conselleria i amb la Diputació per a posar en marxa la implantació de drons que facen estes tasques de vigilància, de manera que Alzira siga un dels municipis pioners per a la seua posada en funcionament.

  L'alcalde, Alfons Domínguez, s'ha compromés a implantar càmeres de vigilància en punts estratègics per a dissuadir a estranys d'apropiar-se de les collites dels nostres agricultors.

  Per la seua part el regidor d'Agricultura, Enrique Montalvá, va animar als assistents a treballar conjuntament per a reduir els robatoris. Una de les mesures que es posarà en marxa la campanya informativa per al gremi amb telèfons de contacte on es puguen comunicar conductes sospitoses i altra informació d’interés. Montalvá s'ha compromés també a convocar pròximament el Consell Agrari una vegada s’haja constituït.

  Pujar