elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L’Ajuntament d’Alzira prorroga la ruta dels esmorzars d’Alzira “Entre pa i Borreguet”.

L’Ajuntament d’Alzira prorroga la ruta dels esmorzars d’Alzira “Entre pa i Borreguet”.
 • S’amplia fins al 31 de març la ruta per a omplir el passaport amb el segell dels 8 esmorzars als bars i forns participants

 • La regidoria de comerç incrementa els premis amb 10 targetes d’Alzira de 100 € per als que completen el passaport de la ruta

Esmorzar continuarà sent una experiència única durant este mes. La regidoria de comerç ha decidit prorrogar la ruta de l'esmorzaret del millor pa del món "Entre pa i borreguet fins al 31 de març. Des de la regidoria s’ ha volgut recollir la petició per part del públic d'ampliar la campanya un altre mes, per a poder completar el passaport i poder tastar els borreguets de tots els bars.

Esta campanya que es va encetar el mes de febrer va ser una iniciativa de l’Associació cultural de la Falla Sant Joan que va acollir la regidoria de comerç i que està sent un èxit de participació. La finalitat és posar en valor l’ofici dels forns tradicionals, amb una ruta d’esmorzars on s’emparellen 8 forns amb 8 bars, que elaboraran un entrepà anomenat “Borreguet” amb el pa del forn assignat. 

Una vegada consultat amb tots el forns i bars participants s’ha decidit de forma unànime ampliar la campanya fins al 31 de març i aprofitar les falles i Setmana Santa.

“El que més costa en qualsevol iniciativa nova és el llançament i que es conega, per això, vist l'èxit de la campanya i els resultats positius que està tenint, creguem que és el moment d'aprofitar la gran repercussió de la ruta per a tindre un major impacte i fer que continue augmentant el número de esmorzadors i futurs clients”, ha explicat la regidora de comerç Gemma Alós.

MÉS PREMIS

Altra de les novetats és que s’han incrementat els premis. Fins ara el participants en la ruta que completaven el passaport, esmorzant en els vuits bars, participaven en el sorteig de 10 esmorzars dobles. Ara a més, , entre els que completen el passaport, se sortejaran 10 targetes d’Alzira per import de 100 € cada una per a consumir en el comerç local, així com 2 targetes d’Alzira de 100 €, entre tots aquells que voten en el concurs.

Esta campanya que es va encetar el mes de febrer va ser una iniciativa  de l’Associació cultural de la Falla Sant Joan que va acollir la regidoria de comerç i que està sent un èxit de participació. L’objectiu era

FUNCIONAMENT DE LA RUTA

Recordem que el  funcionament de la ruta és molt senzill, es pot acudir a qualsevol dels bars participants i demanar l’entrepà Borreguet, entre l’1 i el 29 de febrer. En acabar, cal marcar el segell del bar participant en el passaport, i es podrà valorar l’esmorzar en la web creada amb eixe objectiu.

Funcionament de la ruta:

 1. Fes la Ruta d'esmorzars.
 2. Hi ha 8 bars participants
 3. Completa el “Passaport”.
 4. Tens fins al 31 de març.
 5. Vota pel Borreguet d'Or al "Millor Pa" i el "Millor Entrepà" al QR o ací https://www.idea-alzira.com/rutaesmorzarsentrepaiborreguet i entraràs en el sorteig de dos esmorzars dobles

Llocs on esmorzar i de quins forns és el pa del “borreguet”:

 1. Cantina de ''EL YOU'' - Forn Bernia
 2. Arnadí - Forn Sifre
 3. Montecarlo - Forn Bria
 4. Casino Carreteros - Forn Lluch
 5. Ca Tomás - Forn Sant Bernat
 6. Black Pork - Forn Sant Francesc
 7. Garibaldi - Forn Alonso
 8. Casa Blava - Forn López

Els “esmorzadors”, han de completar un “Passaport” fins al 31 de març, que haurà d’estar segellat pels 8 bars participants, on s’acredite que s’ha consumit l’entrepà “Borreguet”. Una vegada completat el passaport es dipositarà en la urna habilitada a l’efecte en qualsevol dels establiments, per a participar en el sorteig.

Pujar