elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Finalitza l’Escoleta Municipal d’Estiu amb un gran èxit

Finalitza l’Escoleta Municipal d’Estiu amb un gran èxit

  Ha finalitzat, un any més, l’Escoleta d’Estiu organitzada des de la regidoria de Joventut. Enguany s’ha realitzat al col·legi Gloria Fuertes i han participat un total de 300 xiquetes i xiquets.

  Els menuts i menudes ha pogut gaudir d’una gran quantitat d’activitats lúdiques i pedagògiques. Una programació de qualitat basada en tallers, esports i jocs, entre altres activitats per a passar-ho d'allò més bé.

  Cal recordar que l’Escoleta s’ha dut a terme al llarg del mes de juliol i ha estat destinada a alumnes d’Infantil i Primària, entre el 3 i 12 anys. Un festival de ball on els xiquets i les xiquetes van ser protagonistes va tancar l’edició d’enguany.

  Segons ha explicat la regidora de Joventut, Lara Ferrer, «L’Escoleta d’Estiu ha sigut tot un èxit, tant el nombre de xiquets i xiquetes així com per la qualitat de les activitats. Des de la Regidoria de Joventut continuarem donant este servei en les diferents èpoques de vacances dels més menuts, per tal que ells aprofiten el seu temps lliure amb activitats educatives i els seus pares, mares i familiars puguen conciliar la vida familiar i laboral».

   

  Pujar