elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La 9a edició de la Marató de Donació de Sang arriba a la Gallera d’Alzira el proper dissabte

La 9a edició de la Marató de Donació de Sang arriba a la Gallera d’Alzira el proper dissabte
  MÉS FOTOS
  La 9a edició de la Marató de Donació de Sang arriba a la Gallera d’Alzira el proper dissabte - (foto 2)
  La 9a edició de la Marató de Donació de Sang arriba a la Gallera d’Alzira el proper dissabte - (foto 3)

  Un any més, la Regidoria de Salut i Benestar animal col·labora amb la Donació de Sang que organitza el Centre de Transfusió de la Comunitat Valenciana junt amb la Gallera Jove. 

  Sota el lema #SumaVida, hui s’ha presentat en roda de premsa la que serà la novena  edició de la Marató de Donació de Sang que es realitzarà en l’emblemàtic edifici de La Gallera, concretament als salons Daurat i Àrab. Han assistit la regidora de Salut i Benestar Animal, Lara Ferrer; Pablo Fuster, President de la Gallera Jove, junt al president de la Gallera, Salva Collado; i Roberto Roig Oltra, cap de Servei d’Hemodonació del Centre de Transfusió CV.

  La donació es realitzarà el proper dissabte 2 de desembre en horari de 9.30 a 14 hores i de 16 a 20.30 hores. Els requisits per a poder donar sang són: tindre entre 18 i 65 anys, pesar més de 50 kg i no anar en dejú. Les persones que donen rebran un detall per la seua implicació i participació.

  La regidora de Salut i Benestar Animal, Lara Ferrer, ha agraït l’esforç realitzat per la Gallera Jove per organitzar este acte, i ha insistit que com a regidora de Salut i Joventut vol aprofitar per a animar als joves a ser donants. “Vull convidar-vos a vindre el proper dissabte a donar el vostre suport a esta iniciativa, perquè com ens diuen des del centre de transfusions, una  donació salva tres vides”

  Per la seua banda, el Dr. Roig ha recordat que de la mateix manera que arriba la il·luminació de Nadal per estes dates, un any més tornem a tindre la Marató, que en 2023 arriba a la novena edició. “Esperem que la d’este dissabte siga la millor de tots els anys. Són dates per a ser solidaris, recordem que als hospitals no hi ha vacances, per això fa falta que seguim donant”.

  Este esdeveniment solidari està organitzat per la Gallera Jove, el Cercle Alzireny La Gallera, el Centre de Transfusions de la Comunitat Valenciana i per la Regidoria de Salut i Benestar Animal de l’Ajuntament d’Alzira, amb la col·laboració de la Universitat Catòlica de València.

  Des de la Gallera Jove, han explicat que per a ells tancar l’any amb este acte solidari és la millor manera de fer-ho i el seu president, Pablo Fuster ha aprofitat l’ocasió per a animar a tots els alzirenys i les alzirenyes a participar el dissabte vinent. Per la seua banda el president del Cercle Alzireny La Gallera, ha explicat que des de l’entitat es posa a l’abast d’este esdeveniment tota la infraestructura, el personal i el material per tal que un any més, siga un èxit.

  Pujar