elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Es constitueix el Consell Municipal Agrari a Alzira

Es constitueix el Consell Municipal Agrari a Alzira
  MÉS FOTOS
  Es constitueix el Consell Municipal Agrari a Alzira - (foto 2)

  Ahir a la vesprada es va  celebrar la primera reunió per a constituir el Consell Municipal Agrari d’Alzira, presidit pel regidor d’Agricultura i segon tinent d’alcalde, Enrique Montalvá.

  En l’acte es va presentar als membres d’este Consell, entre els quals es troben representants dels partits polítics, dels sindicats UGT, CCOO, AVA i la Unió i de les associacions del sector agrari. A més, per part de l'Ajuntament van assistir el secretari del Consell, un policia de la Guarderia Rural i control del terme, la cap de servei d'Agricultura i Serveis per a la Ciutat i els tècnics municipals.

  Cal destacar que a proposta de la presidència es va fer  el nomenament com a membres de tres persones de reconegut prestigi en la agricultura; Antonio Costa, Bernardo Hernandis i Bernardo Ferrer.

  El president va valorar la constitució d’este Consell com “un punt de partida il·lusionant per a tots, on ja des de el principi hem tractat temes que són d’interès per a la societat agrària, com mostra l’aprovació per unanimitat del primer punt de l’ordre del dia. La gent  està il·lusionada, això vol dir que hi ha futur per a este òrgan consultiu com es el consell agrari”.

  Seguint l'orde del dia previst, es van tractar assumptes com possibles solucions contra les plagues que afecten els nostres cultius, especialment la que afecta el caqui, els camins rurals, la caça salvatge o la neteja de les parcel·les abandonades, així com donar compte de les mocions que van passar per Ple des de l'inici d’esta legislatura.

  També es va comentar la reunió que, fa unes setmanes va mantindre el president d’este Consell amb el Secretari Autonòmic d'Agricultura, Javier Bartolomé, per a sol·licitar la construcció d'un insectari comarcal.

  Es preveu que la pròxima reunió se celebre la primera quinzena de febrer, ja que els membres van acordar fer diverses reunions periòdiques al llarg de l’any.

  Pujar