elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Comença el període d’inscripció per al repartiment de material de l’Insectari Municipal

    A partir del 25 de maig, les persones propietàries de parcel·les agrícoles en explotació en el terme municipal d'Alzira que vulguen ser beneficiàries del repartiment gratuït de Cryptolaemus spp. poden inscriure's en la tenda de la Cooperativa Alzicoop (carrer Partida Materna 17), en el departament de Medi Ambient de l'Ajuntament d'Alzira, o en els correus electrònics: salva@alzicoop.com, agricultura@alzira.es.

    El Cryptolaemus spp, que es produix en l'Insectari Municipal d'Alzira, és un depredador de la plaga del Cotonet, que afecta els cítrics. En esta iniciativa treballen conjuntament la Regidoria d'Agricultura i Medi Ambient, la Cooperativa Agrícola Alzicoop i el Servei de Sanitat Vegetal de la Conselleria d'Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural.

    El termini d'inscripció per al repartiment de Cryptolaemus spp. acabarà el 16 de juny. Una vegada finalitzat es realitzarà el repartiment per estricte ordre d'inscripció i fins que s'acaben. Per a més informació, les persones interessades poden telefonar al 96 240 40 80 o al 96 245 92 69.

     

    Pujar