20 de gener de 2021 20/1/21

La biblioteca d’Alzira informa de la pròrroga automàtica del termini de devolució

La biblioteca d’Alzira informa de la pròrroga automàtica del termini de devolució - (foto 1)
  • eBiblio, és el sistema de préstec de llibres i arxius digitals

La devolució dels llibres, DVD i CD es prorrogarà automàticament mentre dure l'actual situació.

Des de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport s’ha ajornat la devolució de tot el material que actualment es troba a càrrec d’usuaris i usuàries a les seues cases, per tant s’amplia el termini de devolució dels llibres de la Biblioteca Municipal d’Alzira o qualsevol material d'altres biblioteques fins a un altre avís.

A més, des de la Biblioteca Municipal es recorda que els usuaris poden accedir a eBiblio, el servei de la Xarxa Electrònica de Lectura Pública Valenciana que fa possible la lectura de llibres electrònics en préstec de 21 dies per a diferents dispositius: tauletes, telèfons intel·ligents, ordinadors personals o lectors de llibres electrònics.

“Volem animar a la gent a fer ús d’este servei digital que posa al nostre abast infinitat de material, llibres, diaris, llibres infantils del fons de tota la Comunitat Valenciana, una gran varietat de gèneres per al nostre entreteniment, ara que ens quedem a casa” ha manifestat el regidor de Cultura Alfred Aranda.

El servei està disponible en la direcció www.comunitatvalenciana.ebiblio.es  o a través de l'app eBiblio Comunitat Valenciana. Pot fer ús qualsevol persona que dispose d'un carnet de lector expedit per una biblioteca integrada en la Xarxa Electrònica de Lectura Pública Valenciana. Si no es disposa de carnet,  la biblioteca pot expedir-ne un provisional. Contacta a través del telèfon

Per a entrar cal indicar el DNI o número de lector i la contrasenya. Si teniu dubtes, podeu telefonar al 962012981 en horari de matí, o bé enviar un missatge a biblioteca@alzira.es.

Pujar