elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Alzira presenta la nova Agenda Educativa per al curs 23-24

Alzira presenta la nova Agenda Educativa per al curs 23-24
  • L’Agenda Educativa Ciutat d’Alzira és una eina de treball global i participativa de tota la comunitat educativa, regidories, associacions i entitats col·laboradores

  • Destinada a alumnat, professorat, mares i pares i a tota la ciutadania interessada

La Regidoria d’Educació i Infància de l’Ajuntament d’Alzira ha elaborat l’Agenda Educativa per al curs 2023-2024. L’edició d’enguany es publica de nou en format digital i s’hi pot accedir des d’ací.
Esta agenda, destinada a professorat, alumnat, pares i mares i a tota la ciutadania interessada, és una eina de treball global i participativa de tota la comunitat educativa d’Alzira, regidories, associacions i entitats col·laboradores, i inclou totes les activitats escolars per al nou curs.

«Comença una nova etapa escolar per a infants, jóvens i adults, on el coneixement, el respecte, la tolerància, la cooperació, la cura de l’entorn i el medi ambient, a més d’altres valors que sostenen el benestar personal i en comú, estan presents en les variades activitats que conformen l’Agenda Educativa 23-24», ha indicat la regidora d’Educació i Infància, Virtuts Piera.

En les 142 pàgines que té, hi ha les diferents activitats previstes al llarg de l’any, tant en l’àmbit de l’educació formal com informal, gràcies a la col·laboració amb les diferents àrees de l’Ajuntament i entitats del municipi. Dividida per àrees, l’agenda consta d’una sèrie de fitxes on es poden consultar fàcilment les activitats presentades. Cada fitxa detalla la descripció de l’activitat, l’objectiu que té, a qui va destinada i qui l’organitza.

Enguany, igual que l’any passat, l’Agenda Educativa 2023-2024 només es publicarà al web municipal i les xarxes socials. Així mateix es farà arribar per correu electrònic als centres educatius, entitats i associacions col·laboradores o es podrà descarregar directament en l’apartat d’Educació en el web de l’Ajuntament. 

Finalitat de l’agenda

Continuar amb una de les activitats més conegudes de la comunitat educativa, com és l’Agenda Educativa, que s’edita des de l’any 2007.

Col·laborar amb les diferents entitats i associacions de la ciutat.

Col·laborar amb els diferents departaments municipals.

Promocionar el títol d’Alzira com a ciutat amiga de la infància.

Complir una de les activitats proposades en el IV Pla d’Infància i Adolescència de la ciutat d’Alzira 2022-2027

Descarrega l’Agenda Educativa

Pujar