elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Alzira presenta la nova Agenda Educativa per al curs 20/21

  • Una eina de treball global i participativa de tota la comunitat educativa

La Regidoria d’Educació i Infància presenta la nova edició de l’Agenda Educativa Ciutat d’Alzira en format digital.

L’Agenda Educativa de la ciutat d’Alzira és un instrument de treball per a la comunitat educativa de la nostra ciutat i consta d’una sèrie d’activitats previstes al llarg de l’any dirigides tant a l’alumnat d’Alzira com al professorat i mares i pares.

Cal destacar enguany que, per la situació de pandèmia que vivim i el consegüent protocol de mesures sanitàries i socials, la presentació de l’Agenda Educativa 2020-2021 no es realitzarà de manera presencial sinó en el web municipal i les xarxes socials. Això mateix es farà arribar per correu electrònic als centres educatius, entitats i associacions col·laboradores o es podrà descarregar directament en l’apartat d’educació en http://www.alzira.es/alzira_vpm/contenidos/Educacion/Agenda%20Educativa/AGENDA_EDUCATIVA_-_val_compressed.pdf

“Amb esta agenda l’objectiu de la regidoria és fer arribar a l’alumnat, professorat i mares i pares tota la informació d’interés sobre les activitats i propostes que, des de distintes àrees de l’Ajuntament, s’oferixen. A més, també donem informació sobre diverses sol·licituds o suggeriments que ens arriben des dels mateixos centres docents”, ha indicat la regidora d’Educació i Infància, Maria Calvo.

L’agenda disposa d’una sèrie de fitxes en les quals es poden consultar fàcilment les activitats presentades. Cada fitxa detalla la descripció de l’activitat, l’objectiu que seguix, els destinataris a qui està adreçada i el responsable que l’organitza.

Així mateix, les activitats proposades en l’agenda es duran a terme complint tots els protocols sanitaris en cada moment i els possibles canvis que determinen les autoritats.

Finalitat de l’agenda

  • Continuar amb una de les activitats més conegudes per la comunitat educativa, com és l’Agenda Educativa, que s’edita des de l’any 2007.
  • Col·laborar amb les diferents entitats i associacions de la ciutat.
  • Col·laborar amb els diferents departaments municipals.
  • Promocionar el títol d’Alzira com a Ciutat Amiga de la Infància.
  • Acomplir amb una de les activitats proposades en el III Pla d’Infància i Adolescència de la ciutat d’Alzira 2018-2022.
Pujar