elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Alzira millora els centres escolars durant les vacacions d’estiu

Alzira millora els centres escolars durant les vacacions d’estiu
  MÉS FOTOS
  Alzira millora els centres escolars durant les vacacions d’estiu - (foto 2)
  Alzira millora els centres escolars durant les vacacions d’estiu - (foto 3)

  Des de la Regidoria d’Obres i Infraestructures Públiques s’han executat diferents actuacions als centres escolars d’Alzira. Aprofitant les vacacions d’estiu de l’alumnat, des de principis de juliol fins al començament del curs escolar s’han fet diverses obres que tenen com a finalitat mantindre, millorar i conservar les instal·lacions escolars.

  Entre els treballs fets, destaca a l’escola Pintor Teodoro Andreu la reforma de banys d’alumnes i professorat a la planta baixa, i la instal·lació d’aigües potables als banys de la planta alta. S’han reparat rajols de l’escala, la tanca dels jocs infantils i s’han substituït les portes exteriors de les bombes d’aigües potables. A més s’han refet les juntes de dilatació en corredors interiors de l’escola, i s’ha condicionat l’arener.

  En l’escola Lluís Vives s’han reformat els banys de l’alumnat d’Infantil, s’han reparat les fugues en les instal·lacions d’abastiment d’aigües generals dels edificis. Al pati s’han reparat els forats i s’ha condicionat l’arener, i també s’han netejat les cobertes del gimnàs.

  Al centre Ausiàs March s’han canviat les reixes del pavelló d’Infantil, preparades amb eixides en cas d’evacuació d’emergència. S’ha reparat i substituït l’enrajolat en mal estat i s’ha condicionat el pati en reparar els forats que hi havia. També s’han pintat els desperfectes ocasionats en instal·lar els nous ventiladors, s’ha netejat la coberta del gimnàs i s’ha condicionat l’arener.

  En l’escola García Lorca s’ha millorat la canalització i els baixants dels terrats amb accés, totalment nous. S’han reparat i impermeabilitzat els terrats i s’han netejat les cobertes de la cuina.

  Els treballs fets a l’Alborxí han sigut la reforma de banys de l’alumnat a la primera planta, la reparació de les baranes en accés i les fugues d’aigua a la cuina. També s’han condicionat els areners.

  A l’escola Gloria Fuertes s’han fabricat sis tancaments especials de grans dimensions per a substituir els defectuosos de les aules d’Infantil. I a l’escola Vall de la Casella s’ha reparat el paviment exterior dels patis.

  Al centre Carmen Picó s’han reparat els banys i els desperfectes del pati. També s’ha millorat l’estat del cautxú de parc infantil, s’han reparat les persianes i també la pista esportiva exterior.

  En el Tirant lo Blanc s’ha canviat la porta d’eixida del menjador al pati, s’ha condicionat l’arener, s’han reparat les arquetes soltes del pati, el paviment i els desperfectes en la cornisa exterior.

  Finalment, al Blasco Ibáñez s’han col·locat escaires decoratius per a reforçar les canaletes de les cobertes, s’han reparat tendal i rajols, i també els desperfectes de la cornisa exterior i els descantells en el material de revestiment dels tancaments que donen al pati interior.

  El regidor d’Obres i Infraestructures Públiques, Vicent de la Concepción, ha destacat que «les actuacions excediren, en alguns casos, les obligacions de manteniment de l’Ajuntament, però són necessàries per a mantindre i reparar anualment els centres educatius i millorar així el dia a dia de l’alumnat».

  Pujar