elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Alzira inverteix 40.000 euros en l'últim trimestre del 2022 a pintar les aules en diversos centres educatius i en manteniment

Alzira inverteix 40.000 euros en l'últim trimestre del 2022 a pintar les aules en diversos centres educatius i en manteniment
  MÉS FOTOS
  Alzira inverteix 40.000 euros en l'últim trimestre del 2022 a pintar les aules en diversos centres educatius i en manteniment - (foto 2)
  Alzira inverteix 40.000 euros en l'últim trimestre del 2022 a pintar les aules en diversos centres educatius i en manteniment - (foto 3)

  Des de la regidoria de Serveis Urbans, que dirigeix Fernando Pascual, s'estan executant recentment treballs de pintura en diversos col·legis de la nostra ciutat. D'aquesta manera, a més d'higienitzar les aules de cara a l'inici del pròxim any millorant dins de les nostres possibilitats el manteniment d'aquests edificis.

  Des de l'Ajuntament hem aprofitat una modificació de crèdit per a executar diferents millores en els centres educatius d'Alzira. Ja s'ha pintat l'interior dels centres Primària com Carmen Picó, Vall de la Casella, Ausias March, Blasco Ibáñez, Tirant lo Blanc, Aquesta setmana seguiran en els centres de Alborxí i Lluis Vives.

  Segons ha informat el regidor de Serveis Urbans, “a aquestes labors s'afigen les de manteniment i conservació que es duen a terme diàriament en tots els col·legis públics de la ciutat i que aborden tasques relatives a obres menors, electricitat, lampisteria, ferreria o fusteria.

  Per a l'any vinent 2023, s'ha incrementat aquesta partida manteniment i conservació per a poder escometre un nou projecte de condicionament dels centres escolars, d'acord amb les peticions de les direccions de cada centre, i els informes de les necessitats que emeten els tècnics municipals.

  Pujar