elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Alzira impartirà 2 programes formatius de qualificació bàsica PFQB per a alumnat amb certificat de discapacitat

Alzira impartirà 2 programes formatius de qualificació bàsica PFQB per a alumnat amb certificat de discapacitat
  • La formació oferida és de jardineria o d’administració

  • La inscripció s’obri del 8 al 12 de juliol

El proper curs 2019-2020, la Regidoria d’Educació i Infància de l’Ajuntament  d’Alzira impartirà dos nous cursos dirigits a l’alumnat amb certificat de discapacitat, i amb edats de 16 a 21 anys.

“L’objectiu de la Regidoria d’Educació i Infància en sol·licitar estos cursos és poder oferir una formació que facilite la transició a la vida adulta de l’alumnat que presenta necessitats educatives especials. Cal potenciar estos programes per a propiciar el màxim desenvolupament i la seua inclusió sociolaboral”, manifesta la regidora, Maria Calvo.

Els cursos, que han estat aprovats per la Conselleria d’Educació, començaran el proper mes de setembre i acabaran al juny de 2020. L’estructura de les classes és de 3 hores diàries de formació bàsica: mòdul cientific-tècnic i lingüístic-social, i 3 hores diàries de formació específica en l’ofici, amb la finalitat de desenvolupar les aptituds professionals dels alumnes perquè milloren les seues possibilitats d’inserció laboral.

En concret, els dos cursos són els següents:

  • Activitats auxiliars en vivers, jardins i centres de jardineria: es formarà en l’ofici de jardiner/a. El curs s’impartirà a l’aula situada a la Ciutat Esportiva Jorge Martínez Aspar.
  • Operacions auxiliars de serveis administratius i generals: es formarà en l’ofici d’auxiliar administratiu/administrativa. El curs s’impartirà al Centre de Formació de Persones Adultes Enric Valor.

El termini de presentació de sol·licituds és del 8 al 12 de juliol, al Departament d’Educació de l‘Ajuntament d’Alzira, a l’edifici de la Clau, segona planta. Carrer Rambla, 23.

El període de matrícula per als admesos serà del 24 al 30 de juliol.

Pujar