elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Alzira continua amb el protocol de neteja per fortes pluges

Alzira continua amb el protocol de neteja per fortes pluges

  Davant la situació de preemergència roja en la que ens trobem i seguint el protocol d'actuació establert pel rics de fortes pluges, els operaris d'Aigües de València, Inditec, FCC, així com la brigada d'obres de la Regidoria d’Obres i Serveis Públics, ha procedit al llarg d'este matí a la retirada de fulles dels albellons en totes aquelles zones de la nostra ciutat on hi han arbres.

  Així mateix es continua atens al control de les comportes del Pont de Xàtiva per part de l’empresa Aguas de Valencia i es portarà a terme la supervisió del canal de les Basses per part dels tècnics municipals.

  D’altra banda la regidoria d'Agricultura, Medi Ambient i Transició Ecològica informa que degut al risc per pluges i vent, el paratge natural municipal "Murta-Casella" estarà tancat al públic per no poder garantir-se la pròpia seguretat dels visitants.

  De la mateixa manera, la regidoria d’Esports ha comunicat que el gimnàs de la piscina coberta es mantindrà tancat al públic.

  En les properes hores anirà informant-se dels possibles canvis en funció de l’evolució meteorològica. Una vegada més, es prega a tota la ciutadania estar pendents dels comunicats oficials de l'Ajuntament d'Alzira a través de les seves xarxes socials i Alzira Ràdio.

  Pujar