elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Alzira concedix 176 beques de transport per a universitaris

Alzira concedix 176 beques de transport per a universitaris
  • El consistori fa una inversió de 18.000 euros atorgant 50 beques més que en la passada edició

La Regidoria d’Educació i Infància ha publicat esta setmana la resolució de les beques d’ajuda per a transport per al curs 2020-2021. Es tracta d’un total de 176 ajudes dotades amb vora 18.000 euros.

“Enguany s’ha concedit l’ajuda al 100% de les persones sol·licitants que complien els requisits, i a més una dada significativa és que s’han atorgat vora 50 beques més que en la passada edició, el que demostra l’alt interès i el compromís de la regidoria per a ajudar a les famílies” ha comentat la regidora, Maria Calvo

L’objecte estes ajudes és col·laborar amb les despeses de desplaçament derivats de la realització dels següents estudis fora de la localitat en algun d’estos supòsits:

  • Els estudis universitaris en les universitats públiques i privades que integren el Sistema Universitari Valencià, així com els seus centres adscrits.
  • Cicles Formatius de Grau Mitjà i Grau Superior.
  • Ensenyaments superiors de règim especial.

Cada beneficiari de l’ajuda rep un total de 100 €, de manera que el cost total per a l’Ajuntament és de 17.600 euros. Es farà  directament l’ingrés en el compte bancari dels sol·licitants, sempre que en el moment de fer el tràmit de sol·licitud s’haja incorporat el document que acredite eixes dades (model de manteniment de tercers que està al web, llibreta bancària o certificat de banca en línia). En cas de no haver facilitat eixa documentació, cal fer-ho ara per registre d’entrada en l’oficina La Clau amb cita prèvia o en la seu electrònica en l’apartat tràmit des de casa.

Poden consultar l’acord de concessió de les ajudes al següent enllaç: https://sedeelectronica.alzira.es/alzira_vpm/index.php/val/component/jdownloads/finish/56/52972

Pujar