elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Alzira complementa les beques de menjador de la Conselleria amb prop de 87.000€

Alzira complementa les beques de menjador de la Conselleria amb prop de 87.000€
  • Les ajudes beneficiaran un total de 759 alumnes de segon cicle d’infantil i primària dels centres educatius alzirenys

La regidoria d’Educació i Infància de l’Ajuntament d’Alzira presenta el resum de les ajudes que destinarà a complementar les beques de menjador que atorga la Conselleria d’Educació als alumnes de segon cicle d’infantil i primària, de 3 a 12 anys. En esta ocasió, segons els càlculs inicials, un total de 759 xiquetes i xiquetes de la ciutat podran beneficiar-se d’este complement de la beca de la Conselleria que permet cobrir, en la gran majoria dels casos, la despesa total de la quota de menjador.

Les ajudes que l’Ajuntament d’Alzira afegix a les beques menjador 2020-2021 contemplen el període des del 5 d’octubre fins al 31 de maig, i seran abonades directament als Centres Educatius. En el cas de les famílies que han obtingut de 13 a 7 punts en la baremació inicial, estes ajudes suposaran un descompte mensual al preu del menjador.

La regidora de l’àrea, Maria Calvo, ha destacat al respecte que “estes ajudes són la materialització de les polítiques reals que impulsa este govern i que revertixen directament en les famílies. És un esforç més que se suma en la direcció d’assolir la igualtat d’oportunitats a tots els xiquets i xiquetes d’Alzira”.

L’aportació que farà l’Ajuntament enguany a este programa és, a dia de hui, de 86.855€. Cal recordar que la Regidoria d’Educació i Infància continua treballant en les ajudes de menjador al llarg de tot el curs, en funció de les necessitats que van sorgint.

El càlcul de les ajudes municipals s’ha realitzat amb els criteris següents:

Ajudes que complementen el 100% de la quota de menjador

  • Famílies amb 19 punts: rebran 0,25€ al dia x 145 dies.
  • Famílies amb 18 punts: rebran 0,75 punts x 145 dies.
  • Famílies entre 17 i 14 punts: rebran 1,25€ dia x 145 dies.

Ajudes que complementen part de la quota de menjador:

  • Famílies amb 13 i 12 punts: 1€ dia x 145 dies.
  • Famílies entre 11 i 7 punts: 0,5 dia x 145 dies.
Pujar