elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Agroecologia i cooperació al CEIP Ausiàs March d’Alzira

Agroecologia i cooperació al CEIP Ausiàs March d’Alzira
  MÉS FOTOS
  Agroecologia i cooperació al CEIP Ausiàs March d’Alzira - (foto 2)
  Agroecologia i cooperació al CEIP Ausiàs March d’Alzira - (foto 3)

  El projecte ORÍGENS, és una iniciativa vinculada a l’Àrea de Serveis Socials e Innovació Social de l’Ajuntament d’Alzira que s’està duent a terme al CEIP Ausiàs March. Dins d’este projecte s’estan desenvolupant diferents activitats al voltant de l’agroecologia i l’enverdiment dels entorns educatius.

  La col·laboració sorgix a partir del catàleg municipal de propostes formatives per tant de treballar l’Educació per al Desenvolupament Sostenible als centres educatius. Este catàleg, editat per la Regidoria de Cooperació de l’Ajuntament d’Alzira, recull totes aquelles activitats i propostes ofertades pel conjunt del teixit associatiu de la ciutat per tant de difondre l’Agenda 2030 al municipi.

  En esta línia, el projecte ORÍGENS (projecte d’integració i dinamització comunitària i territorial) va iniciar la seua col·laboració amb el CEIP Ausiàs March a principis de Març, amb una jornada de sembra i plantació d’espècies aromàtico-medicinals al pati d’infantil, amb l’alumnat de 3 anys.

  A la segona sessió, es va realitzar una dinàmica grupal per tal de conéixer quines varietats hortícoles es sembren a l’hort de primavera. Acte seguit, l’alumnat de 4 i 5 anys, va procedir a realitzar la sembra de les hortícoles seleccionades (tomaques, dacsa, meló de tot l’any, albergínia, pebres…).

  La propera sessió es troba programada per a la setmana vinent, on participarà l’alumnat de 1er i 2on de primària, amb noves activitats proposades pel col·lectiu ORÍGENS; acordades i planificades de manera conjunta amb el CEIP Ausiàs March.

  Pujar