elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El major esdeveniment de Twitch fet en clau valenciana

El major esdeveniment de Twitch fet en clau valenciana
  • L’influenciador ‘Llet i Vi’ organitza la major fita valenciana d’Internet

Després de l’èxit de la primera edició de La Copeta, un torneig de bàsquet 3x3 amateur retrasmès a través de la plataforma Twitch, l’alteà Aitor Muñoz, més conegut a les xarxes socials com a Llet i Vi, organitza una nova edició que superarà totes les expectatives de l’any passat.

El pròxim 5 d’agost es celebrarà al Palau d’Esports d’Altea un esdeveniment de tot un dia on 18 equips d’arreu del territori valencià jugaran per endur-se la victòria. El torneig es desenvoluparà en 2 fases: fase de grups, de 10:30h del matí fins les 13:30h i fase eliminatòria, de 17h a 20h de la nit. Es podrà seguir tota la jornada a través del canal de Twitch del seu anfitrión, Llet i Vi, qui amenitzarà la vetllada junt amb un equip de realització digne de televisió.

Per a fer possible un esdeveniment d’estes característiques, La Copeta compta amb el suport d’entitats locals com l’Ajuntament i Club de Bàsquet d’Altea; i de distintes empreses valencianes com Zombi Paella i Cerveseria Althaia, d’entre altres. A més, hi haurà més d’una vintena de voluntaris col·laborant en la realització i coordinació del torneig. Aquesta serà una jornada gratuïta per a tothom, tant jugadors com espectadors, que podran acostar-se al poliesportiu de la localitat alacantina a gaudir d’una gran jornada de bàsquet.

 

Pujar