Castellano

Alfafar presenta la campanya “Valencià per la igualtat”

Alfafar presenta la campanya “Valencià per la igualtat”

    L' Ajuntament d'Alfafar en commemoració al Dia Internacional de la Dona, ha presentat la campanya "Valencià per la igualtat". Es tracta d'una campanya dissenyda per l'Agència de Promoció del Valencià de l'Ajuntament de Silla a la qual s'han sumat l'Ajuntament d'Alfafar, 25 ajuntaments més i la Diputació de València. També col.labora en aquesta campanya la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. A Alfafar esta iniciativa ha sigut impulsada pel departament d'Igualtat i l'Agència de Promoció del Valencià, creada fa un mes.

    La campanya consistix en 10 recomanacions per a utilitzar llenguatge igualitari. S' han fet cartells, que es col.locaran en els edificis públics (punts d'informació, sales d'espera...) i fullets en format cartó, que es repartiran al personal de l'Ajuntament d'Alfafar perquè el col.loquen en la seua taula de treball i tinguen a mà les recomanacions per a fer un ús no sexista del llenguatge.

    La campanya "Valencià per la igualtat", està integrada en la programació especial del Dia Internacional de la Dona d'Alfafar que enguany, baix el lema Alfafar per la igualtat, vol fer un pas més en les polítiques d'igualtat que desenvolupa l'Ajuntament.

    Llenguatge i societat s'influixen mútuament ja que és el llenguatge el que, per mitjà dels seus significats, crea valors, idees, pautes de comportament, que són interioritzats per les persones. És per este motiu, pel qual l' Ajuntament d'Alfafar vol que els alfafarencs i les alfafarenques prenguen consciència dels valors que defensa aquesta campanya per la igualtat.

    Pujar