elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Nous cursos gratuïts de l’Aula Mentor d’Aldaia

Nous cursos gratuïts de l’Aula Mentor d’Aldaia
  • Els cursos compten amb places limitades que seran assignades per rigorós orde d'inscripció, i el termini és del 24 d'octubre al 4 de novembre de 2022

L'Ajuntament d'Aldaia, obri una nova convocatòria de cursos gratuïts de l’Aula Mentor en obert per a novembre de 2022. La formació començarà el dia 07 de novembre, amb uns cursos que no tenen examen presencial, i per tant, només s'emet el certificat d'aprofitament o d’assistència. Els cursos que ofereixen duren entre dos i tres mesos, i són:

Introducció a Internet de les coses (CISCO): El major accés a Internet combinat amb un nombre cada vegada major de dispositius dissenyats per a connectar-se està generant una quantitat il·limitada d'oportunitats. No cal tindre coneixements previs en el tema.

Linux Essentials (CISCO): És un curs d'introducció al sistema operatiu Linux que ha sigut desenvolupat per NDG. Cada vegada és més important conéixer este sistema operatiu estés al món dels servidors d'Internet, en alguns equips d'usuari, en telèfons d'última generació, en equips de seguretat i en un llarg etcètera de sistemes.

Introducció a la Ciberseguretat (CISCO): El món interconnectat actual ens fa a tots i totes més vulnerables als ciberatacs. Ja siga si t'atrau des del punt de vista laboral o simplement t'interessa protegir-te en línia i a les xarxes socials, aquest curs introductori és per a tu. Aprendràs a protegir la teua privacitat en línia, els desafiaments que afronten les empreses, els governs i les institucions educatives.

Emprenedoria Digital (CISCO): Es centra en l'ensenyament d'actituds, comportaments i habilitats financeres i comercials crítiques amb l'objectiu d'ajudar-lo a triomfar en el lloc de treball del segle XXI.

Networking Essentials (CISCO): En este curs s'ensenyen els aspectes fonamentals de les xarxes, incloent-hi la forma en què es comuniquen els dispositius d'una xarxa, i configuració bàsica de la seua seguretat, aspectes bàsics de configuració de dispositius Cisco, i procediments de prova i de resolució de problemes de xarxa.

Get Connected (CISCO): El món digital ja és una realitat, tant en l'àmbit personal com el professional. Tindre una millor comprensió d'Internet, les computadores i els mitjans socials pot contribuir molt a l'adquisició de capacitats digitals. I, una vegada obtingudes les capacitats, se li obriran més possibilitats per a avançar professionalment. No s'exigeixen coneixements previs per a este curs introductori.

Ciberseguretat Essentials (CISCO): El curs Cybersecurity Essentials 1.0 està dissenyat per a estudiants que estan interessats a obtenir estudis més avançats en el camp de la ciberseguretat. El pla d'estudis analitza les característiques i les tàctiques emprades pels delinqüents cibernètics, així com en les tecnologies, els productes i els procediments que el professional de la ciberseguretat usa per a combatre el delicte cibernètic.

Iniciació a Salesforce: SalesForce és un conjunt de programes, la finalitat dels quals és gestionar la relació amb els clients, la qual cosa en el món empresarial es coneix com a Customer Relationship Manager (CRM).

Administració de Salesforce: El curs està dirigit a qualsevol persona que tinga interés a aprendre sobre processos de vendes o d'eines empresarials des del punt de vista tecnològic.

Iniciació a la Física: En este curs s'estudiaran els conceptes i principis fonamentals del mètode científic, la cinemàtica (part de la Física que estudia el moviment), la dinàmica (part de la Física que estudia les causes del moviment) i les diverses formes d'energia.

Pujar