elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El PSPV d’Alcoi denuncia que PP i Vox no. han decretat la zona sanitària d’Alcoi com a zona de difícil cobertura

El PSPV d’Alcoi denuncia que PP i Vox no. han decretat la zona sanitària d’Alcoi com a zona de difícil cobertura

  Els socialistes d’Alcoi es mostren molt crítics perquè el govern de PP i VOX no han decretat a la zona sanitària d’Alcoi com a zona de difícil cobertura. "Açò en una clara línia de centralització de serveis. I malgrat que l’actual President de la Generalitat en campanya electoral va prometre que Alcoi seria zona de difícil cobertura", asseguren.

  "Esta decició perjudica tant a les alcoianes i alcoians com a la gent de les nostres comarques", i des del Partit Socialista "anem a fer tot el possible per a que tots i totes tinguem una sanitat digna".

  Els socialistes consdieren que "aquest fet provocarà que molts pacients hagen d’anar a hospitals com el d’Alacant o Elda, amb el conseqüent augment de llistes d’espera que provocarà. A més a més, la centralització de serveis sanitaris farà que molta gent d’altres poblacions del voltant d’Alcoi hagen de desplaçar-se a la nostra citat per a atenció mèdica que abans tenia garantida amb més freqüència als seus respectius pobles".

  Tant mateix, "ens mostrem molt crítics amb l’actual gerent de l’Hospital Alfredo Rizo que va encapçalar manifestacions i concentracions en defensa de l’Hospital d’Alcoi, la mancança de sanitaris i la declaració d’Alcoi com a zona de difícil cobertura i ens sorprèn el seu silenci còmplice d’aquesta dedició del govern valencià. El govern anterior va tindre que lidiar amb una situació sanitària molt complexa produïda per la COVID-19, que ara el govern actual no té. Per tant, no poden responsabilitzar a ningú més que a ells, en una clara decisió política d’aquest fet".

  La Regidora i Secretaria d’Organització del PSPV-PSOE Alcoi, Teresa Sanjuán es pregunta «on estan ara els atacs de la senyora Amalia Payá contra el govern del Botànic per la situació sanitària i tildant que ‘El hospital de Alcoy se muere’. Més si cap quan al darrer Ple Municipal va aprovar, junt als seus companys de grup, una moció en favor de la millora de la sanitat a Alcoi. On està ara el senyor Carlos Pastor, que tan presumeix d’amistat amb el seu amic el president de la Generalitat, Carlos Mazón. Queda evidenciat una vegada més que el Partit Popular d’Alcoi no mira pels alcoians i alcoianes i Carlos Pastor no va a fer res en aquest sentit al llarg de l’actual legislatura. Constantment qüestionen i tiren per terra la tasca que fa el govern Municipal, però ells no van a fer cap proposta de futur per als ciutadans d’aquesta ciutat i menys en matèria sanitària, un dret fonamental que no hauríem d’explicar-los la importància que té dotar-los dels màxims servis.»

  Pujar