elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L’Ajuntament d’Alcoi es suma als 3 dies de dol oficial per l'incendi de València

  • Se suspenen tots els actes municipals previstos, es realitzarà un minut de silenci a les 12’00 de hui divendres i les banderes onejaran a mitja asta

L’Ajuntament d’Alcoi se suma als tres dies de dol oficial decretats per la Generalitat València per la tragèdia de l’incendi a l’edifici del barri de Campanar de València en el qual s’han comptabilitzat a hores d’ara 4 morts, s’han atès a més de 15 persones i encara hi han persones pendents de localitzar.

En aquests tres dies l’Ajuntament d’Alcoi suspèn els actes organitzats per l’Ajuntament, com la Festa del corredor amateur ‘FESCAM’ prevista per a hui divendres 23 de febrer, que passarà a celebrar-se el dissabte dia a 2 de març a les 19’00 a l’espai Àgora. Des de l’Associació Ponts d’Igualtat també es sumen a aquest dol i traslladen la gala Arc de Sant Martí que anava a tindre lloc el dissabte 24 i passarà al dissabte 9 de març.

Tant mateix, hui divendres 23 febrer a les 12’00 tindrà lloc a la Plaça d’Espanya un minut de silenci en memòria de les víctimes d’aquest tràgic incendi com també les banderes dels edificis municipals onejaran a mitja asta al llarg dels següents tres dies.

L’Alcalde d’Alcoi Toni Francés ha volgut transmetre tota la solidaritat i recolzament als familiars de les víctimes d'aquest tràgic incendi, com també a la resta de veïns afectats que han perdut les seues vivendes. L’Alcalde trasllada el seu agraïment als cossos de seguretat i bombers que han sufocat l’incendi, com també al personal sanitari que s’ha desplaçat al barri de Campanar de València.

Pujar