Castellano

La Junta Local Fallera d'Albal té nou president: José Miguel Salas

La Junta Local Fallera d'Albal té nou president: José Miguel Salas
  MÉS FOTOS
  La Junta Local Fallera d'Albal té nou president: José Miguel Salas - (foto 2)

  Després de quatre anys al front del casal Poble d'Albal, José Miguel Salas Domínguez era nomenat ahir nou President de la Junta Local Fallera. L'elecció va tindre lloc anit a la Casa de Cultura, un acte que estigué encapçalat perl President Nat i alcalde Ramón Marí i el regidor de Falles, Sergio Burguet. Salas va ser l'únic aspirant al càrrec i pren el relleu de Miguel Martínez i ho fa, va dir "amb il·lusió i ganes de començar a treballar per les Falles del poble». El primer edil va destacar l'inici d'una nova singladura fallera, "amb José Miguel Salas al capdavant, li desitge molta sort i li done un gràcies infinit a Miguel Martínez, que ha fet un treball magnífic, impregnant a tot el món amb el seu bon rotllo".

  En la jornada també es van presentar els nous presidents de les Falles 2024, acompanyats cadascun per dos representants de les set comissions falleres que, en este nou exercici, conformaran la Junta Local Fallera d'Albal. El consistori ha reconegut als presidents de l'exercici 2022-2023 amb un estendard commemoratiu «per l'afecte i dedicació que han mostrat a les Falles i al poble d'Albal», destacava l'alcalde qui també ha tingut paraules per a l'anterior reponsable de JLF.

  El calendari no espera i pròximament començarà a rodar amb l'acte oficial, en honor a la Mare de Déu, que molt prompte tindrà lloc en la localitat i en el qual participaran totes les comissions.

  Pujar