Castellano

El Jardí s'alça amb tots els guardons en l'acte dels Premis de les Falles de 2022 d'Albal

El Jardí s'alça amb tots els guardons en l'acte dels Premis de les Falles de 2022 d'Albal
  MÉS FOTOS
  El Jardí s'alça amb tots els guardons en l'acte dels Premis de les Falles de 2022 d'Albal - (foto 2)
  El Jardí s'alça amb tots els guardons en l'acte dels Premis de les Falles de 2022 d'Albal - (foto 3)
  El Jardí s'alça amb tots els guardons en l'acte dels Premis de les Falles de 2022 d'Albal - (foto 4)
  El Jardí s'alça amb tots els guardons en l'acte dels Premis de les Falles de 2022 d'Albal - (foto 5)

  La Falla El Jardí ha alçat l'estandart de cadascun dels guardons que s'han atorgat esta vesprada a l'acte d'entrega de Premis de les Falles d'Albal 2002: en els monuments grans i infantils, en la cavalcada, el llibret, enginy gràcia i als ninots indultats. L'acte ha estat presidit per l'alcalde Ramón Marí, el regidor de Festes Sergio Burguet, el president de Junta Local Fallera (JLF), Ismael Pons i les Falleres Majors d'Albal: Rosana Galán Alemany i Gabriela Martínez Burriel . 

  Els monuments guanyadors tenien per lema: Falla Gran: Mèxic i el monument infantil: Històries canines.

  La comissió està presidida per Carlos Baviera Moreno, juntament amb l'Infantil Tonet Marí Granadero i les seues regines Carla Torralba Hernández i Inés Sanz Galán que no han pogut amagar l'emoció al pujar a l'escenari que s'ha ubicat a la porta del consistori, a la plaça del Jardí.  L'oratge ha respectat l'acte que s'havia avançat en previsió pel risc de plutja i vent. 

  S'han atorgat altres guardons:

  El Premi a la Igualtat atorgat pel Col·lectiu la Sororitat d'Albal ha estat per a la Falla La Florida i el de concurs de truc ha estat per la Falla L'Amistat.

  Sis falleres i fallers han estat distingits amb el bunyol d'or, brillants i fulles de llorer, per la Falla Joventut: Mª Amparo Tomás Berenger, per la Falla 

  La Florida: Juan Ruiz Cozar, Falla Poble: Jorge Fernández Gómez, Felix Molina Fernández, Emilio Navarro Visiedo i Falla Hort: Ana Mª Vila i Puchalt

  Pujar