Castellano

Albal felicita els deu alumnes albalencs reconeguts amb el premi extraordinari al rendiment acadèmic

Albal felicita els deu alumnes albalencs reconeguts amb el premi extraordinari al rendiment acadèmic

    La Conselleria d'Educació ha atorgat el reconeixement de Premi extraordinari al rendiment acadèmic de 2019-20, a deu alumnes d'Albal que cursen en primària i secundària, nou d'ells ho fan en l'institut, són: Jaume García, Laura Martínez, Aitana Vera, David Lozano, Andreu Estebán, Marta Ventín, Miquel Celda, Cristian Pitarch, Pablo Verdeguer i Angolie Fernando, que estudia a Catarroja.

    Per este motiu, l'Ajuntament d'Albal, en col·laboració amb el centre de secundària ha organitzat hui un acte institucional per a felicitar l'alumnat premiat. La Biblioteca del centre ha acollit l'esdeveniment presidit per l'alcalde d'Albal, Ramón Marí, al costat de la directora, Cristina Peris. Cada estudiant ha acudit acompanyat d'un familiar i també es trobaven presents els tutors.

    Per al primer edil, en un món tan competitiu, "la formació és fonamental". Ramón Marí ha animat als estudiants a "continuar amb la mateixa tenacitat i ganes". En els mateixos termes s'ha expressat la directora de l'IES ha dit que este és un premi al treball i esforç de l'alumnat i a la implicació de les famílies, "esta distinció ha d'animar-vos a seguir en esta línia, a més serviu d'exemple a la resta de companyes i companys d'aula", ha conclòs.

    Després de l'acte, Jaume García ha fet un agraïment a dues bandes. En primer lloc al professorat de primària que li ha ajudat en la formació, "sense ells no seria aquí", ha dit. També ha tingut paraules per a la seva família, pel suport moral i econòmic que li permeten continuar estudiant.

    Pujar