Castellano

Albal demana la participació ciutadana en el Pla Urbà d'Actuació Municipal d'Albal

Albal demana la participació ciutadana en el Pla Urbà d'Actuació Municipal d'Albal
  MÉS FOTOS
  Albal demana la participació ciutadana en el Pla Urbà d'Actuació Municipal d'Albal - (foto 2)

  El Govern va presentar la passada setmana a la Casa de Cultura, un dels projectes en el qual va a treballar, el 𝗣𝗹𝗮 𝗨𝗿𝗯à 𝗱'𝗔𝗰𝘁𝘂𝗮𝗰𝗶ó 𝗠𝘂𝗻𝗶𝗰𝗶𝗽𝗮𝗹 𝗱'𝗔𝗹𝗯𝗮𝗹, el seu nom abreviat és 𝗣𝗨𝗔𝗠. Serà un document d’estratègia local, que comptarà amb la participació ciutadana i on es plasmaran les vertaderes necessitats que té el municipi, tant d'obres com de serveis.

  En ell es descriuran les línies d'actuació municipals, amb la finalitat d'incorporar els objectius establerts per l'𝗔𝗴𝗲𝗻𝗱𝗮 𝟮𝟬𝟯𝟬 i les prioritats futures respecte a obres i serveis en l'agenda urbana local, com són procurar la igualtat i la fi de la violència de gènere, la protecció del medi ambient i el foment de la sostenibilitat, continuar apostant per  l’educació, en definitiva, treballar de valent perquè ningú es quede enrrere.

  L'Ajuntament compta amb l’acompanyament i assessorament de l’empresa TAMA Estudio que va estar a la jornada juntament amb nombrosos col·lectius i veïnat.

  Este és un projecte de totes i tots i la vostra participació és essencial. Podeu participar a través del web: https://docs.google.com/.../1FAIpQLSdK8UMSShOKyO.../viewform, a més s'ha creat un correu electrònic on podeu fer arribar suggeriments i propostes és: puamparticipacio@albal.es

  Pujar