Castellano

Albal rep 142.500€ de la Conselleria d’Economia per a la creació d’ocupació i per a contractar personal

  • Raul Esteban "Esta quantia servirà per introduir als joves del municipi al mercat laboral, dotant-los d’experiència professional, i per combatre l’atur al nostre municipi"

L’Ajuntament d’Albal rebrà 142.500€ de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball per diversos programes d’ocupació i de foment de treball. Així ho ha anunciat el portaveu de Compromís a l’Ajuntament de David Ramon, qui s’ha felicitat per la concessió d’estes subvencions de les quals es beneficiaran els veïns desocupats del municipi.

“La nostra ciutat serà beneficiària de dues ajudes del Labora, el servei valencià d’Ocupació i Formació, abans nomenat SERVEF. Per una part, el programa EMPUJU per una quantia de 64.483€, que servirà perquè l’ajuntament contracte a persones joves desocupades menors de 30 anys. Per altra part, el programa EXPLUS, del que el nostre municipi rebrà 78.017€ per a la contractació de veïns majors de 30 anys que es troben sense feina i que figuren com a demandants d'ocupació al LABORA”, ha explicat el regidor David Ramon

La suma d’estes quanties ascendeixen a 142.500€ que disposarà íntegrament l’Ajuntament d’Albal per a la contractació de personal. “Des de Compromís Albal valorem molt positivament els esforços de la Conselleria d’Economia, liderada per Rafa Climent, per combatre l’atur a la nostra localitat, especialment l’atur juvenil, i per dotar de personal als diferents ajuntaments“, ha sentenciat Raul Esteban, secretari local de Compromís Albal.

Pujar