elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Marta Murciano, candidata de Compromís a l’alcaldia d’Alaquàs

Marta Murciano, candidata de Compromís a l’alcaldia d’Alaquàs
  MÉS FOTOS
  Marta Murciano, candidata de Compromís a l’alcaldia d’Alaquàs - (foto 2)
  Marta Murciano, candidata de Compromís a l’alcaldia d’Alaquàs - (foto 3)
  Marta Murciano, candidata de Compromís a l’alcaldia d’Alaquàs - (foto 4)

  Marta Murciano ha estat triada, per consens, candidata a l’alcaldia del col·lectiu municipal de Compromís d'Alaquàs

  Compromís d'Alaquàs ha celebrat el dia 27 de gener l’Assemblea per a triar candidata a l’Alcaldia d’Alaquàs per a les eleccions municipals de maig de 2023. El col·lectiu, que prèviament ja havia acordat que la tria fora per consens, ha decidit per unanimitat de les persones assistents que Marta Murciano siga la persona que encapçale la llista per a 2023.

  Consol Barberà, portaveu i regidora de Compromís Alaquàs, va ser la candidata a encapçalr la llista en els darrers comicis i, ara, deixa pas a Marta Murciano, militant de la formació nacionalista a Alaquàs des de l’any 2000. Murciano és mestra de professió i va ser directora del CEIP Ciutat de Cremona durant una dècada, posteriorment va ser assessora de formació al CEFIRE de Torrent i actualment treballa d'assessora del Consell Escolar de la Comunitat Valenciana; té un llarg recorregut en la vida social del poble així com als moviments associatius.

  Actualment, s’està treballant en la configuració de la llista per tal que la integren persones de diferents perfils d’Alaquàs amb l’objectiu de formar una candidatura que represente el conjunt del veïnat alaquaser i la seua diversitat. La candidatura es presentarà en acte oficial les pròximes setmanes.

  El col·lectiu va aprofitar la vesprada per celebrar l’acte d’inauguració de la seu de Compromís Alaquàs que es troba al carrer de la Música del municipi.

  A la inauguració assistiren més d’una cinquantena de persones entre les quals estigueren les regidores de Compromís Alaquàs, Consol Barberà i Yasmina Pérez; la regidora de Catarroja i diputada a la Diputació de València, Dolors Gimeno; el secretari comarcal de Més Compromís, Ferran Baixauli; la regidora de Quart de Poblet i secretaria comarcal de Joves PV l’Horta Sud, Celia Díez; el regidor i candidat a l’alcaldia d’Aldaia, Lluís Albert Granell; el regidor de Manises i membre de la Coordinadora de Joves PV l’Horta Sud, Guillermo Martínez; la candidata a l’alcaldia de Mislata, Sílvia Mahiques; el regidor d’Albal, David Ramón, entre d’altres.

  Pujar