elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Escultura i ceràmica al Castell d'Alaquàs

Escultura i ceràmica al Castell d'Alaquàs - (foto 1)

    Singulars i personals peces d'escultura i ceràmica es mostren ara al Castell d'Alaquàs amb motiu de l'exposició col·lectiva que ocupa la sala la Torre del monument històric fins al 21 d'octubre.
    Carlos Pardo, Carmen Carot, Enrique Montoro (MAE), Helyos, Paqui Peiró, Valeriano Roma, Visi Planells i Josep Ferragut formen el grup d'artistes que, coordinats per aquest últim, han volgut donar visibilitat al treball artístic que realitzen. Obres personals amb treballs sobre el Castell es combinen en aquesta mostra.

    Segons el grup d'artistes, aquesta exposició, "conjuga el nexe entre la vila d'Alaquàs i les disciplines de l'escultura i la ceràmica. L'inigualable espai del Castell basteix un pont entre diversos artistes vinculats al poble, reunint diversitat d'estils i matèries que ens acompanyen en un viatge per les obres. El fet, qui crea i qui observa queden fusionats en la contemplació, fent permeable la comunicació inherent de l'art".

    L'exposició forma part de la programació de Festes Majors i va ser inaugurada per l'Alcaldessa d'Alaquàs, Elvira García Campos i pel regidor de Cultura, Toni Saura.

    Pujar