elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Multitud de persones celebren la Nit de Sant Joan a les platges de Sueca

Multitud de persones celebren la Nit de Sant Joan a les platges de Sueca
  MÁS FOTOS
  Multitud de persones celebren la Nit de Sant Joan a les platges de Sueca - (foto 2)

  Les platges de Sueca han tornat a estar l'escenari elegit per molts dels veïns del municipi i altres localitats veïnes per celebrar la tradicional festivitat de la Nit de Sant Joan. Un any més, multitud de persones s'han congregat a les platges de la capital de la Ribera Baixa per festejar l'entrada de l'estiu.

  La vetlada ha transcorregut amb total normalitat, enguany no s'ha hagut de lamentar cap incident, ni tampoc s'ha registrat cap intoxicació etílica considerable. No obstant, des del consistori denuncien alguns actes vandàlics que s'han produït a la zona marítima, on s'han trencat i s'han tret del lloc algunes papereres, i aprofiten l'ocasió per recordar que el mobiliari urbà és un bé de tots i totes que es deu respectar i cuidar.

  El dispositiu especial de neteja ha engegat els treballs a les 4 h. de la matinada. Enguany s'han recollit vora 8000 quilos de fem en menys de quatre hores, sobretot llaunes, botelles de vidre i plàstic i restes de les fogueres, tot i que també s'han recollit d'altres deixalles anecdòtiques com treballs i apunts d'exàmens que els estudiants portaven per cremar al foc. La zona de major concentració d'escombraries s'ha registrat a la platja de Les Palmeres, on també s'havia programat una discomòbil. Gràcies al treball eficaç dels operaris, a les 8 h. del matí, la costa suecana recuperava el seu estat habitual i despertava en perfecte estat per a rebre als banyistes i usuaris d'estes platges.

  El consistori suecà ha multiplicat els seus esforços esta nit per tal de garantir una bona vetlada a totes les persones que han triat la seua costa per celebrar esta festivitat i donar la benvinguda a l'estiu. L'Ajuntament ha reforçat així el dispositiu habitual de neteja amb el servei d'una altra empresa externa que ha aportat maquinària i personal per tal d'agilitzar els treballs. Així mateix, en esta passada nit també s'han duplicat els efectius policials, que han vetlat per la seguretat de tots els participants en la festa i d'igual manera, també s'ha comptat amb un dispositiu especial d'atenció sanitària amb el servei d'una ambulància. Des de l'Ajuntament celebren que la ciutadania haja estat responsable en la celebració d'esta festa i agraeixen l'esforç a totes aquelles persones que han participat en el desenvolupament normal i tranquil d'esta vetlada.

  Sueca amplia el servei de platja adaptada a la Platja de Les Palmeres

  Este mateix divendres, 24 de juny, s'ha posat en marxa el servei ampliat de la platja adaptada a la Platja de Les Palmeres. Degut a la demanda, enguany, el consistori ha decidit ampliar este servei a la darrera setmana de juny i la primera de setembre en la Platja de les Palmeres, on estarà en funcionament també durant els mesos de juliol i agost. I com en les darreres temporades, també les platges del Mareny Blau, Bega de Mar i La Llastra comptaran amb este servei durant els dos mesos de l'estiu. El consistori suecà aposta un any més per oferir este servei que posa a disposició de les persones amb mobilitat reduïda o diversitat funcional per tal que puguen gaudir també d'un bany al mar amb total seguretat.

  Subir