29 de febrero de 2020 29/2/20

L'Ajuntament de Sueca convoca 41 places per a treballar durant la campanya d'estiu

L'Ajuntament de Sueca convoca 41 places per a treballar durant la campanya d'estiu - (foto 1)
  MÁS FOTOS
  L'Ajuntament de Sueca convoca 41 places per a treballar durant la campanya d'estiu - (foto 2)

  L'Ajuntament de Sueca anuncia una nova convocatòria per a la selecció de personal per a la temporada d'estiu. Amb esta convocatòria, el consistori busca cobrir 15 places de peons d'oficis múltiples, 14 de socorristes i 4 de socorrista / patró d'embarcació, 6 auxiliars de clínica i 2 ATS o DUE per a les postes sanitàries.

  L'alcaldessa de Sueca, Raquel Tamarit, que és alhora la titular de la Regidoria de Recursos Humans, ha explicat que esta convocatòria és per a dos anys, això significa, per tant, que les persones que accedisquen finalment a estos llocs, treballaran a jornada completa durant el pròxim estiu i el de l'any vinent. Els peons d'oficis múltiples tindran un contracte de quatre mesos mentre que el de la resta de personal serà de tres.

  En tots els casos la selecció s'efectuarà per mitjà d'un concurs-oposició. Les bases d'estes convocatòries on s'exposen els requisits que hauran de complir els candidats i les característiques del procés selectiu, entre d'altres, es poden consultar ja al tauler d'anuncis de l'Ajuntament de Sueca i a la web municipal en la secció d'ocupació i formació (oposicions i concursos), al següent enllaç:
  http://www.sueca.es/listado/titulares/oposicions-i-concursos

  Junt amb les bases hi ha també la instància que hauran de presentar al Departament d'Informació i Atenció Ciutadana (DIAC), en horari de 9 a 14 hores. Les instàncies per formalitzar la inscripció en el procés selectiu de les diferents places es podran presentar fins el dilluns 11 d'abril, a excepció de les instàncies per inscriure's al procés de selecció dels 15 peons d'oficis múltiples que es podran presentar fins el dijous 7 d'abril.

  Enguany com a novetat hi haurà dos coordinadors de l'equip de socorrisme. Finalitzat tot el procés de selecció, es realitzarà una altra prova entre les quatre persones que resulten seleccionades com a socorristes / patrons, de manera que aquelles que aconseguisquen una major puntuació en esta fase seran designades per a desenvolupar les funcions pròpies de coordinació de tot l'equip de salvament i socorrisme.

  El dia 17 de juny s'iniciarà la campanya estival oficialment. Els peons d'oficis múltiples, no obstant això, començaran a treballar abans per condicionar la zona i instal·lar les platges adaptades de la Llastra, Les Palmeres, Vega de Mar i Mareny Blau de cara a la temporada estival.

  D'altra banda enguany el consistori ha avançat els treballs de condicionament de les platges al coincidir el final de les Falles amb la Setmana Santa. Durant les darreres setmanes, el consistori ha engegat els treballs per deixar a punt les platges per a les vacances de Setmana Santa i Pasqua. Així en els últims dies, el consistori ha netejat l'arena, ha instal·lat ja les passarel·les de fusta i els rentapeus i en els pròxims dies estaran en funcionament també totes les estacions de bombeig.

  La Regidora de Serveis Municipals, Pilar Moncho, ha explicat també que enguany el consistori ha sol·licitat una subvenció, des de la Regidoria de Serveis Municipals a l'Agència Valenciana de Turisme per adquirir un tractor de gran cavallatge i una màquina neteja platges. Si esta subvenció arribara, el consistori hauria de fer front al 50% del cost de la maquinària, una quantia que ja s'ha consignat en inversions del nou pressupost.

   

  Subir