elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Presentacións del llibre “Aixó era una volta…”

Presentacións del llibre “Aixó era una volta…” - (foto 1)
  MÁS FOTOS
  Presentacións del llibre “Aixó era una volta…” - (foto 2)
  Presentacións del llibre “Aixó era una volta…” - (foto 3)
  Presentacións del llibre “Aixó era una volta…” - (foto 4)
  Presentacións del llibre “Aixó era una volta…” - (foto 5)

  Seguint amb el cicle de presentacions als pobles de la Mancomunitat els passats 20 de desembre i 9 de gener els veïns de Millena i Agres varen poder disfrutar de la presentació del llibre de rondalles “Això era una volta” pel seu autor i amb l’afegit de la teatralització durant la mateixa d’una de les rondalles feta per alguns dels actors de La Dependent.

  En el cas de Millena la presentació va tindre lloc dins de la primera edició del Mercat dels Cauets, celebrat de la mà del col·lectiu cultural “La Rabosa”, format pels joves de la localitat. En l’Acte de la presentació van estar presents l’alcalde de la localitat, César Fco. García, el tinent d’Alcalde i regidor d’Hisenda, Josep Antoni Alós Mira, la regidora de Cultura del municipi, María Monter i va assistir un públic nombrós que va gaudir de les paraules de Jordi Raül Verdú i de l’actuació de la Dependent.

  En Agres la presentació es va fer a la Casa de Cultura i va comptar amb la presencia de l’alcalde de la localitat, Josep Manel Francés, la regidora de Cultura d’este municipi, Mª Angeles Ferri, Paco Agulló, regidor de Cultura de l’Ajuntament d’Alcoi i delegat de l’Àrea de Cultura de la Mancomunitat. També estava present la directora de l’Escola El Teix d’Agres, centre del qualvaren asistir molts dels seus alumnes que volien escoltar a Jordi Raül i disfrutar de la representació d’una de les rondalles per La Dependent.

  Subir