elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Gandia sarà seu del la propera reunió del Consell de Turisme

Gandia sarà seu del la propera reunió del Consell de Turisme
  • El President de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, i el Secretari Autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, feliciten a Gandia per ser la ciutat valenciana amb millors dades d'ocupació

L'Alcaldessa de Gandia, Diana Morant, ha estat rebuda hui al Palau de la Generalitat Valenciana pel President de la Generalitat, Ximo Puig, i pel Secretari Autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, que han felicitat la capital de la Safor per les bones dades turístiques d'enguany, que han situat Gandia com a la ciutat valenciana amb millors dades d'ocupació hotelera de l'estiu.

Puig i Colomer han aprofitat la recepció per tal d'anunciar que Gandia serà la seu de la propera reunió del Consell de Turisme, que se celebrarà al mes de gener al Palau Ducal dels Borja. Una cita que reuneix als principals agents del sector turístic i a les administracions públiques per planificar i tancar les bases de la següent campanya turística.

El President ha destacat les bones dades de Gandia "que han ajudat a fer de la Comunitat Valenciana una destinació líder". Colomer, per la seua part, ha anunciat que des de l'Agència Valenciana de Turisme s'estan treballant nous projectes per consolidar la marca i aconseguir que les dades milloren el proper estiu.

Morant ha aprofitat la recepció per tal de tractar alguns projectes de futur per a Gandia, posant en valor la importància que la capital de la Safor té en el conjunt de la marca Comunitat valenciana. Així, l'Alcaldessa ha recordat que l'Agència Valenciana de Turisme té a la seua disposició "el ric potencial cultural, patrimonial, mediambiental, gastronòmic i de Sol i Platja que té Gandia i que tants bons resultats ens estan donant i que de ben segur serviran per oferir una millor proposta turística".

L'Alcaldessa de Gandia ha assegurat que farà extensiva aquesta felicitació "als membres que conformen el sector turístic de Gandia, representants en la Mesa de Turisme, i que són els qui treballen dia a dia per oferir la nostra millor cara i són els que fan possible que les dades milloren els bons resultats que ja vam tenir en 2015".

En la reunió amb el secretari Autonòmic de Turisme, Morant ha aprofitat per tractar projectes com la Ruta dels Borja que està impulsant l'AVT, el Festival Internacional de Curtmetratges Cortoons i algunes qüestions que es tractaran al proper Consell Valencià de Turisme que se celebrarà a Gandia.

Subir