2 de junio de 2020 2/6/20

Xavi Anduix: “El temps ens ha donat la raó amb el Camp de la Via”

    El Col·lectiu-Compromís ha votat afirmativament al projecte de remodelació del Camp de la Via. Segons el portaveu de la coalició contestana, Xavi Anduix, “el temps ens ha donat la raó”.

    “Des del primer moment hem apostat perquè aquest projecte estiguera elaborat per tècnics especialistes en la matèria, on és imprescindible la participació dels clubs i de les entitats involucrades. Són necessaris projectes seriosos i ben planificats, sobretot quan es tracta de grans inversions amb diners públics i que han de perdurar en el temps”, ha recalcat Anduix.

    Cal destacar que el projecte constarà de dos fases. En primer lloc es realitzarà el talús, la base, la gespa i la graderia. En la segona fase, encara no aprovada pel plenari municipal, està prevista la construcció dels vestidors i serveis.

    Anduix destaca que el que es pretenia fer en l’anterior legislatura (només posar la gespa) haguera sigut tirar el diners. ”Abans de les eleccions municipals, l’equip de govern assegurava que amb 300.000€ hi hauria suficient per tindre un nou camp de gespa. Ara estem parlant d’una inversió de quasi 700.000 €. Per tant, sembla, que el temps ens ha donat la raó”.

    Subir