elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

El secretari autonòmic d'agricultura Francisco Rodríguez visita Cocentaina

El secretari autonòmic d'agricultura Francisco Rodríguez visita Cocentaina

    El secretari autonòmic d'Agricultura de la Generalitat Valenciana, Francisco Rodríguez, va visitar el dimarts 11 de gener Cocentaina per mantenir una reunió amb l'alcaldessa de la localitat, Mireia Estepa Olcina. Rogelio Llanes, director general d'Agricultura, Rafa Briet, Diputat Autonòmic del PSPV també hi varen assistir junt amb diverses entitats de la població. La finalitat d'aquest encontre va ser el tractament dels regadius contestans, per tal de poder-los reforçar degudament i garantir la qualitat de les aigües. Altres assumptes que es varen abordar foren les diferents subvencions a les que pot optar Cocentaina per tal de desenvolupar el seu entorn rural i la manera de potenciar el sector agrari i ramader de la Fira de Tots Sants.

    Els responsables de la Cooperativa Agrícola també es reuniren amb el secretari autonòmic, el diputat autonòmic i l'alcaldessa per exposar quines son les necessitats més immediates que tenen els agricultors de la zona i com conèixer quines quantitats econòmiques poden sol·licitar al Consell.

    Mireia Estepa afirma que "ens ha parlat d'ajudes a les que es poden optar en qüestions relacionades amb l'agricultura. Per a tot l'equip de govern de Cocentaina ha estat un plaer rebre aquesta visita i això demostra una vegada més el bon enteniment d'aquest equip amb la Generalitat i que de segur influenciarà en el benestar dels contestans i les contestanes".

    Subir