elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

La regidoria de Joventut presenta una nova edició del Nadal Jove

  La regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Cocentaina, mitjançant la Casa de la Joventut, ja ha presentat les seues propostes per al Nadal adreçades als joves de la localitat.
  Una edició pensada per oferir activitats per a totes les edats i interessos. Des de l’Escola de Nadal per als més menudets i menudetes fins concerts amb grups de joves de Cocentaina, tallers de manualitats o d’iniciació a l’escalada, visita al castell d’Alacant a l’exposició de la colecció sobre la “Guerra de las Galaxias” i moltes propostes més.

  També una nova edició del “PeriodiKet”, el butlletí informatiu jove de Cocentaina, recull totes les propostes nadalenques de la regidoria i, entre d’altres notícies més, l’extensa programació d’activitats de nadal de les diferents i variades entitats culturals, socials i esportives contestanes.

  Per a Saul Botella, Regidor de Joventut, “aquesta proposta intenta respondre a les inquietuds dels nostres joves, demostrant una vegada més que Cocentaina és un poble viu i amb moltes inquietuds. Al Nadal, i aprofitant les vacances, pretenem que els joves troben a la Casa de la Joventut el seu espai propi on gaudir, aprendre i conviure amb la resta dels joves. Els convidem a totes i tots que ens facen arribar les seues propostes per al pròxim any que ja mateix comencem a preparar amb la mateixa il•lusió que sempre”

  A continuació es pot trobar el detall de la programació i també s’adjunta arxiu amb “El PeriodiKet”.

  Subir