elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

El passat dissabte 11 de gener es va celebrar al pavelló municipal de Cocentaina la 2ª Jornada de la Lliga Autonòmica de Boccia

  Durant tot el matí del passat dissabte 11 de gener, fins les 15:00 del migdia, es va celebrar una competició molt interessant al poliesportiu de Cocentaina, es tracta de la Boccia, la Boccia és un esport per a persones amb paràlisis o lesió cerebral. Al voltant de les 8:00 van arribar els primers participants amb els seus respectius equips, i a les 9:00 tenien lloc els primers partits. Els clubs integrants de la lliga autonòmica son:

  Amics de la Boccia, Indepen. Comenius, Empleo Aspe, Creu Roja Valencia, Maset de Fraer i UD Levante Masclets.

  Tots ells formen part d’aquesta lliga, en la qual cada una de les jornades es juga en una localitat col·laboradora diferent, per poder donar a conèixer i fer la màxima difusió possible d’aquest esport adaptat. A més cada una de les jornades de la lliga puntua per als nacional de boccia, podent trobar-se inclús a molts esportistes de tall nacional i internacional, participant alguns d’ells en diferents paraolimpiades.

  Saul Botella: “Per a nosaltres es un plaer poder formar part de totes estes iniciatives i projectes que ens plantegen a la regidoria, poder donar a conèixer aquestos esports adaptats, i fomentar la pràctica esportiva a tots els nivells. Aquesta gent té molt per ensenyar i la seua força i il·lusió contagia a l’hora de voler continuar fent més jornada d’aquest àmbit. Agrair sobre tot a Empleo Aspe i Juan Alaya per haver pensat en Cocentaina per a celebrar aquesta jornada, i oferir-se per a poder treballar conjuntament en noves edicions i nous projectes d’aquestes característiques”.

   

   

   

  Subir