elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

La Piscina Municipal de Cocentaina registra al voltant de 29.000 accessos en l'estiu de 2014

La Piscina Municipal de Cocentaina registra al voltant de 29.000 accessos en l'estiu de 2014
  • Prop de 400 xiquets van prendre part de les 11 activitats oferides

MÁS FOTOS
La Piscina Municipal de Cocentaina registra al voltant de 29.000 accessos en l'estiu de 2014 - (foto 2)

Una vegada passat l'estiu, la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Cocentaina ha fet balanç de les dades recollides al Poliesportiu Municipal, en especial a la Piscina. En total s'han registrat 28.166 accessos a la Piscina Municipal, unes dades que no recullen els accessos de tots els xiquets i xiquetes que han pres part de les escoles d'estiu i de permanència.

En total s'han formalitzat un total de 1.304 carnets de la Piscina, el que fa que tenint en compte els carnets familiars, els usuaris únics registrats es multipliquen.

En total, i per tipologies, la Piscina Municipal de Cocentaina ha registrat 24.405 accessos amb carnet, 3.610 accessos amb entrada i 151 amb bons.

Pel que fa al nombre d'assistents a les Escoles d'Estiu, un total de 126 xiquets i xiquetes han format part de les escoles de permanència (una xifra sensiblement superior a la recollida en 2013). En aquesta activitat els més menuts passen un total de 6 hores a les instal•lacions del Poliesportiu Municipal. Practiquen diferents esports, fan els seus deures d'estiu i també accedeixen a la Piscina. Pel que fa a l'Escola d'Estiu pròpiament, un total de 266 persones (entre xiquets i adults) n'han format part. Amb aquesta modalitat els usuaris trien dos esports més les hores de piscina. Entre els esports oferits trobem: natació, tenis, aquagym, bàsquet, multiesport, patinatge o voleibol.

També cal remarcar que el Poliesportiu Municipal de Cocentaina ha acollit els campus esportius de clubs com ara el Contestano, l'Esdies, el Yefaki o l'Hoquei Patins Cocentaina.

Per al regidor d'Esports Saül Botella: “Ha estat una temporada de Piscina molt positiva, aconseguint mantenir unes xifres molt semblants a les de 2013 que ens fan pensar que el servei i la dinàmica d'activitats està totalment consolidat. Sabem que la Piscina Municipal de Cocentaina ens deixa unes dades molt elevades si les comparem amb les piscines d'altres municipis, per això la nostra intenció és seguir la línia de treball i anar millorant amb les aportacions i suggerències dels usuaris”.

Subir