30 de mayo de 2020 30/5/20

La moció presentada pel PSOE sobre el trasllat de Ràdio Cocentaina dóna els seus primers fruits

    Dijous passat, al ple ordinari de l'Ajuntament de Cocentaina, el PSPV-PSOE de Cocentaina va presentar una moció on sol·licitava a la Diputació d'Alacant una resposta sobre el trasllat de Ràdio Cocentaina a una de les plantes de l'oficina comarcal, tots els partits van votar a favor excepte el PP.

    Els socialistes demanaven a presidència una resposta sobre el trasllat proposat fa mesos enrrere. Sols quatre dies després que s'aprovara la moció, l'assessor del President de la Diputació, César Sánchez s'ha posat directament en contacte amb l'alcaldessa per concertar una reunió, que tindrà lloc dijous 29, i poder veure els espais alternatius que oferix l'Ajuntament de Cocentaina per tal de traslladar l'aula de formació de l'oficina comarcal i poder instal·lar allí Ràdio Cocentaina. Mireia Estepa es mostra molt satisfeta i diu que "l'equip de govern està molt content amb aquesta notícia i ens alegra que es desplace fins ací el senyor Bautista per a estudiar personalment la proposta, esperem que siga sensible amb les necessitats de Ràdio Cocentaina i que d'ací un temps puguem anunciar el trasllat de Ràdio Cocentaina amb la col·laboració de Diputació".

    L'alcaldessa ha fet extensible la reunió als portaveus dels grups polítics de la mateixa manera que ja els va convidar a la reunió anterior amb el President de Diputació, en paraules de la senyora Estepa "considere que és una proposta necessària i que ha de comptar amb l'ajuda de tots els grups polítics, hem d'estar units per a lluitar per les millores de Cocentaina".

    Subir